onsdag 21 januari 2009

Två bandyspel

Två bandymatcher i VM till kvällen. En stormatch mellan Sverige och Ryssland och en liten mindre mellan Finland och Kazakerna. Tror mig ha hittat vinnarna i båda matcherna.

Sverige - Ryssland 2:a 
Odds: 1.98(Betfair)
Insats: 6/10 Units
Resultat: 2-2

En potentiell VM-final mellan två riktigt bra lag redan i gruppspelet. Det som står på spel i den här matchen är vilket lag som väntar i semifinal. Vinnaren får Kazakerna i semi samtidigt som förloraren får finnarna. 

Ryssarna har inlett VM på ett respektingivande sätt och vunnit med 19-0 mot Norge, 14-2 mot Vitryssland och 13-2 mot Kazakhstan. Imponerande men man kanske inte ska dra alltför stora växlar på de här resultaten.

Sverige började VM mycket bra och slog Finland med 8-1 för att sedan göra en plattmatch och endast vinna med 4-3 mot Kazakhstan. 4-3 målet gjordes i den 88:e minuten och Sverige hade en hel del tur där. Igår slog man så Norge med 15-3 i en intetsägande match.

Inbördes brukar de bli jämna matcher lagen emmellan. Senaste mötet slutade 6-1 till Ryssarna och innan dess vann Sverige med 5-4. Tror Ryssarna dels är bättre samt mer motiverade och vinner idag.

Finland - Kazakhstan 1:a 
Odds: 1.42(Expekt)
Insats: 8/10 Units
Resultat: 8-1

Kort motivering. Finland har spelat lite svajigt och i förlusten mot Sverige underpresterade man rejält. Efter matchen mot Sverige har man spelat mot Norge och vunnit med 5-0 för att sedan vinna med 12-1 mot Kazakhstan. Finnarna har ett bra lag som i sina bästa stunder kan utmana både Ryssland och Sverige och Kazakhstan ska man slå oavsett om man inte är i toppform.

Inga kommentarer: