torsdag 15 januari 2009

Litar på Nalbandian inatt

Tennissäsongen är i full gång och många goa matcher nu. Nästa vecka börjar Australian Open och just nu körs det två förturneringar. Jag har hittat ett spel från semifinalen i Sydneys ATP-turnering.

David Nalbandian  – Richard Gasquet 1:a
Odds: 1.55(Expekt)
Insats: 6/10 Units
Resultat: 6-4, 6-3

Nalbandian har startat året strålande och slagit tillbaka båda Llodra och hemmahoppet Hewitt i raka set. Nalbandian avslutade fjolåret bra genom att avancera till final i den sista Mastersturneringen i Frankrike. Där förlorade han dock mot hemmasonen Tsonga. Detta gjorde att han avancerade upp till en 11:e plats på ATP-rankingen. I år är det tänkt att han ska ta ett steg till i sin utveckling och avancera ytterligare.

På andra sidan nätet står den kapable Gasquet. Gasquet började året med att spela i Brisbane i förra veckan där han åkte ut i semifinalen mot Stepanek som sedan vann  turneringen. Efter det har han vunnit mot Tursunov, Gilles Simon och Jeremy Chardy och formen är bra. Är just nu rankad 25:a.

Inbördes är det ett förkrossande övertag för Nalbandian. 6-0 i inbördes möten och Nalbandian har endast släppt 2 set under alla dessa 6 matcher. Grymt starkt. Ingen match har dock varit på dagens underlag Hard Court.

Nalbandian bör bra ha en fin chans att vinna och oddset 1.55 är helt klart spelbart. Matchen startar kl 01:00 och livestreamas för den som orkar hålla sig uppe.

Inga kommentarer: