söndag 25 januari 2009

Serielunk samt en final

Ett bandyspel samt två spel hämtat från Primera Division i Spanien.

Sverige - Ryssland 1:a 
Odds: 2.85(Expekt)
Insats: 2/10 Units
Resultat: 6-1

Spelade på Ryssarna i Onsdags och då blev det fel. Gör en helomvändning och spelar på Sverige idag. Tycker verkligen inte ryssarna ska vara så stora favoriter som oddsen säger. Visst ryssarna kan spela ut de sämre lagen och vinna med 19-0 men matcherna mot Sverige blir alltid jämna. Årets svenska lag har förlorat mot Ryssarna tre år i rad och revanschlustan kommer vara väldigt stor. Sverige behöver det här guldet mer än vad Ryssarna gör och har stora chanser att vinna.

Flummig analys men det blir lätt så på Söndagar.

UD Almeria – Athletic Bilbao 1:a 
Odds: 2.10(Bet365/Betway/Expekt/Ladbrokes/Unibet)
Insats: 4/10 Units
Resultat: 2-1

Almeria var förra årets succélag men det har inte funkat lika bra i år. 15:e plats med 6 poäng ner till nedflyttning och man kan inte riktigt känna sig säker. Man behöver forstätta plocka poäng på hemmaplan för att hålla strecket på välbehövligt avstånd. Två raka kryss i ligan och det ena efter man tappat 0-2 till 2-2 mot Espanyol. Inga skadeproblem i hemmalaget.

Bilbao har efter en tung inledning spelat upp sig och har nu 10 raka matcher utan förlust. Senast spelade man 0-0 mot Gijon i cupen. Formen är nu dock dalande om man ser till spelet och stjärnan Llorente har sagt att de börjat känna sig trötta efter allt hårt matchande. Idag vilar man Iraola, Velez och nämnde Llorente. Sen är även Martinez och Ocio borta. Dessa spelares frånvaro kommer märkas.

Bra chans för hemmavinst helt klart.

Malaga – Atletico Madrid 1:a 
Odds: 2.85(Unibet/Betsson)
Insats: 5/10 Units
Resultat: 1-1

Malaga har hittat toppformen och möter ett formdippat Atletico Madrid.

Malaga har överraskat de flesta och ligger faktiskt på en 7:e plats i tabellen. Mycket bra. Senaste matchen spelade man ut bottenlaget Espanyol och vann med hela 4-0. Ruskigt bra. Mittbacken Cuadrado saknas för Malaga och Wellington lär ta hans plats.

Atletico har kass form och har nu inte vunnit sen i slutet av December. Atletico ligger en plats före Malaga i tabellen men det är inte gott nog för storklubben som misslyckas år efter år. Borta har man statistiken 3-4-3 som inte imponerar.

Malaga ska ha en bra chans att ta hem detta.

Inga kommentarer: