onsdag 7 januari 2009

Testar en chansdubbel inatt:

Portland Trail Blazers – Detroit Pistons 2:a 2.45
Edmonton Oilers - Vancouver Canucks 2:a 1.91 (ML inkl. OT och straffar)
Dubbelodds: 4.68(Betway)
Insats: 1/10 Units
Resultat: 84-83 & 2-4

Match 1: Ett tips från den eminenta kungtut på Tipszonen.Hemmalaget Portland saknar viktiga 
Brandon Roy och det är ett riktigt jobbigt avbräck för Portland. I Pistons saknas Hamilton som även han ska vara viktigt men inte lika viktig som ovan nämnde Roy. Pistons kommer också in i matchen med bra flyt. I senaste matchen "stal" man alla poäng genom att vinna med 87-88 motClippers med hjälp av en stor gnutta tur. Med den segern inräknad har man nnu 7 raka segrar. Bra chans för ännu en inatt.

Match 2: En viss Mats Sundin ska debutera för Vancouver och det tror jag kommer ge Vancouverspelarna lite extra energi som kommer göra susen. Sudden ska tydligen spela i andra eller tredjekedjan plus andra pp-formationen. Vancouver kommer in i matchen med endast 2 vinster på de senaste 5 och två tunga strafftorskar i rad. Dock så har man annars rätt bra statistik på matcher efter man har torskat. På bortaplan är man 8-3 matchen efter en torsk.

Lite om Edmonton: Edmonton slarvade rejält och hade en hel del tur som fick med sig alla poäng mot Islanders i Måndags. Kommer in i matchen med ungefär lika taskig statistik de senaste 5 matcherna. När Edmonton spelar en match efter en vinst på hemmaplan går det i regel inte bra. Har endast 2 vinster på 8 matcher. Vancouver borde ha en bra chans att ta med sig alla poäng inatt.

Inga kommentarer: