lördag 3 januari 2009

Tror på Boston i kvällsmatchen

Var en hel del skrällar i dagens FA-cup och jag är glad att jag avstod den. En av de störra skrällarna var att Notteningham vann med 0-3 borta mot City, det tror jag ingen hade kunnat tro på förhand. Fortsätter nattens fina ML-spel med ett ML-spel på Boston:

Boston – Buffalo 1:a (Moneyline inkl. OT och straffar)
Odds: 1.50(Betsson/Sportingbet)
Insats: 5/10 Units
Resultat: 2-4

Boston är fortsatt det lag som övertygar mest av alla i NHL och har en fantastisk streak på 10 raka segrar. Senaste förlusten kom borta mot  Washington för ungeför en månad sedan. Senaste matchen betvingade man Pittsburgh på bortaplan med 2-5. På hemmaplan har man sjuka 14 raka segrar och är grymma hemma.

Buffalos form är sviktande och man har endast 2 segrar på de 5 senaste. Vann dock senaste matchen mot Toronto med 1-4 fast det gör det inte bättre för dom. De har nämligen 0 vinster på deras 4 senaste matcher efter de har vunnit en match. Statistiken mot ett lag med en vinnande streak är 0-5.

För Boston står den fantastiske Tim Thomas med ett GAA på 2.04 och för Buffalo står Ryan Miller som inte heller han är dålig. Han har ett GAA på 2.58.

OBS! Endast dryga 25 min till spelstopp.

Inga kommentarer: