onsdag 7 januari 2009

Leksand fixar stålarna igen

Kör exakt samma spel som jag gjorde i måndags men maxar det nu:

IK Oskarshamn - Leksands IF Över 6.5 Mål
Odds: 1.80(Betway/Unibet)
Insats: 10/10 Units
Resultat: 1-5

Leksand öser in mål och måndagens överspel satt som ett smäck när Leksand pulvriserade Troja med 10-1. Tror inte på liknande siffror idag men att det ska gå över linan känns mycket troligt. Kanske kan till och med IKO bidra lite idag?

Leksand kommer in i den här matchen med 3 raka segrar och ett fantastiska 19-2 på de två senaste matcherna. Man har gått över linan hela 16 av 31 gånger och är Allsvenskans målfarligaste lag. Snittar 4.9032 mål per match. Ställer idag nyförvärvet Myllenhiemi som man värvat från Rögle. Ingen favorit för mig, lite för flaxig och släpper nog ett par bakom sig idag.

IKO är bra hemma och har överraskat många bra lag där. Har bland annat betvingat AIK och Växjö övertygande på hemmais. Vann senast borta mot MIF Redhawks med 2-3 och betvingade Malmö ännu längre ner i krisen. Matchen innan dess mötte man Leksand och torskade med 9-1.

Den andra matchen mellan lagen slutade med 2-6 seger för Leksand. Den här matchen borde ha minst lika goda chanser som måndagens match att sluta med många mål.

Inga kommentarer: