lördag 10 januari 2009

Hull skräller borta igen?

Börjar dagen med 2 spel med spelstopp kl 16. Bara en halvtimme kvar så rätt på analyserna:

Brynäs - Skellefteå AIK Under 5.5 Mål
Odds: 1.68(Bet365/Expekt)
Insats: 6/10 Units
Resultat: 4-3 i slutet på andra, således redan över...

Brynäs är ett tokigt målsnålt lag och idag får man troligen tillbaka supermålisen Jakob Markström. Ersättaren Anders Lindbäck var ifrågasatt i början men har sedan spelat upp sig och höll nollan i senaste matchen mot Luleå. Brynäs 4 senaste har slutat under linan och drygt 60% av Brynäs matcher slutar under linan.

Skellefteå är inte alls lika målsnåla som Brynäs och har faktiskt bara 1 av de 5 senaste under linan. Idag är man dock skadedrabbade och förlorade senaste med 5-1 mot Färjestad. Kommer nog få svårt att göra mycket framåt idag.

Borde finnas goda chanser för lite mål i den här fajten.

Everton FC – Hull City 2:a
Odds: 6.50(Bet365)
Insats: 1/10 Units
Resultat: 2-0

Ryggar Glenn Strömberg här. Så här säger den gode Glenn om matchen:

"Skrällen, överodds, kalla det vad ni vill, men oddset på Hull måste utnyttjas. Everton har riktigt svag statistik hemma och fram till att man visar annat, spelar jag mot dem. Jag tror inte Hull kommer att klappa ihop. Krysset kan också vara ett bra spel, men tvåan känns som omgångens drag. Det kommer att bli tätt och jämnt på Goodison Park."

6.50 är iaf 3.0 för högt i min värld och testas med 1 unit.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Oddset på Hull är bra. Det håller jag med om.

Valencia till 2.00 spelas ikväll på Braxingen. Senna är avstängd, vilket kommer ruinera Villarreals spel. Samtidigt var Valencia på gång igen senast, efter att David Silva kommit tillbaka! 2.00 duger gott trots derby!

Fysme sa...

Tar rygg på dig. Har inte flytet just nu och din analys är klockren!