måndag 5 januari 2009

Leksand och Troja öser på?

Kör ett hockeyspel till att börja med. Har en del funderingar kring dagens FA-Cup match men avvaktar ett tag med spel där.

Leksands IF – Troja/Ljungby Över 6.5 Mål
Odds: 2.00(Ladbrokes)
Insats: 7/10 Units
Resultat: 10-1

Får börja med att tacka Erik Braaten för tipset om det här spelet då jag hade missat det annars.

Detta är på förhand en solklar seger för Leksand med ett antal mål men jag vågar inte riktigt spela dom hcp. Väljer istället ett överspel med riktigt hög lina då jag tror de kan smälla till rejält bakom de båda målvakterna.

Leksand har efter en liten dipp med torsk mot båda AIK och Nybro kommit igen starkt och vunnit mot Almtuna med 4-0 och mot Oskarshamn med 9-1 för en vecka sedan. Leksand har gått över linan hela 15 gånger på 30 matcher och är ett riktigt målfarligt lag. Leksand har gjort 142 mål och har ett målsnitt på 4.7333.

Troja har överraskat positivt och kommer in i matchen med två raka segrar. En 4-2 vinst mot krislaget Malmö och en 1-3 vinst borta mot Sundsvall i Lördags. Troja kan nog bråka på ganska bra med Leksand här.

De två tidigare mötena har slutat med en förkrossande seger för Leksand i första matchen med hela 10-2 och en seger för Troja på hemmais i Sunnerbohov med 5-3 för Troja.

Den här matchen ska ha goda chanser att gå över linan.

Inga kommentarer: