fredag 23 januari 2009

Dubbel erbjuds

Sa att jag skulle avstå spel men kör en dubbel som delvis är idag och delvis avgörs under natten mot Lördag så lögnen kanske är lite mildare då?:)

Mullsjö - AIK 2:a 1.30
James Blake - Igor Andreev 1:a 1.44
Dubbelodds: 1.87(Ladbrokes)
Insats: 5/10 Units
Resultat: 3-7 & 3-1


Match 1: AIK har spelat upp sig på senaste tiden och idag möter man nykomlingen Mullsjö fär andra gången i år. Senaste mötet slutade med 9-4 hemma i Solnahallen.

AIK ligger på en 4:e plats i tabellen med 36 poäng och har 5 poäng ner till 5:e placerade Pixbo. AIK har spelat upp sig på slutet och har nu 5 raka segrar. Bortastatistiken är inte jättebra med 3 vinster 2 oavgjorda och 2 förluster. Det bör man förbättra. Idag saknar man endast skadade Daniel Schmidt.

Mullsjö är nykomling i serien och ligger 12:a med samma poäng som 13:onde placerade Jönköping och endast 1 poäng ner till jumbon Västerås. Alla poäng är således viktiga för Mullsjö. På hemmaplan har man endast tagit en 3-poängare på hemmaplan. Det håller inte. Man har 1 vinst på de senaste 10 och den kom mot den andra nykomlingen Umeå.

AIK har det klart bättre laget och ska vinna den här matchen 9 gånger av 10. Man har nu även fått tillbaka Henrik Lorenhdal efter hans äventyr i Schweiz och han tillför väldigt mycket.

Match 2: Blake har startat Australian Open på ett mycket övertygande sätt och det skulle faktiskt inte överraska mig om Blake skulle ta hem hela turneringen. Blake har inlett bra och haft 2 lätta matcher mot lågt rankade spelare. En bra uppvärmning helt enkelt.

Ryssen Andreev är rankad 19 på ATP-rankingen och helt klart ingen oäven spelare. I sina två inledande matcher i turneringen vann han först med 3-2 mot 210-rankade Polansky för att sedan i ännu en tuff match vinna mot 52-rankade Gulbis med 3-2 återigen. Andreev borde helt klart känna sig sliten.

De fem matcher som har spelats mellan Blake och Andreev har alla vunnits av Blake och han har endast tappat 1 enda set mot Andreev. Blake borde ha en fin chans här.

Inga kommentarer: