onsdag 28 januari 2009

Kör på hemmastarkt

Hittat ett bra spel från italienska Serie A med en bra hemmavinnare.

Atalanta – Bologna 1:a
Odds: 1.80(Betway/Unibet)
Insats: 7/10 Units
Resultat: 0-1

Många bolag har redan börjat sänka oddsen och därför spelar jag redan nu.

Atalanta är precis som så många lag här i världen riktigt bra på hemmaplan men mycket sämre på bortaplan vilket de bevisade i förra veckan när man slog tillbaka Inter med imponerande 3-1 för att sedan förlora mot Siena på bortaplan. Hemma är man 7-1-2 medans man på bortaplan är mediokra 1-2-7. Vore det inte för deras usla bortaspel skulle laget vara ett lag för UEFA-cup platserna. Inga skador eller avstängningar på Atalanta som kommer med starkast möjliga lag.

Bologna åkte i senaste matchen på storstryk hemma mot Milan med 1-4 trots att man tog ledningen tidigt. Det var utspelning av Milan. Innan matchen var formen helt okej med många matcher utan förlust men nu är man nere på jorden igen. Bologna har raden 2-2-4 som får anses dugligt. Skador på Mudingayi, Mutarelli, Cesar samt Marchini. Lägg därtil att Bologna inte vunnit mot Atalanta på bortaplan 1962 och det känns som en svår uppgift.

Hemmastarka Atalanta ska ha stora chanser att ta hem det här och spelas till medelhög insats. Ska vi säga att Doni hänger minst 2?

Inga kommentarer: