söndag 11 januari 2009

Fint utbud idag

Finns en hel del spelvärt idag och då tänker jag inte att avstå spel trots kass form. Börjar med ett spel från Serie A samt ett spel från Hockeyallsvenskan:

Palermo – Atalanta Bergamo 1:a
Odds: 2.10(Expekt)
Insats: 5/10 Units
Resultat: 3-2

Två riktigt bra hemmalag möts på Sicilien idag.

Palermo har gått över färväntan i år trots tapp av spelare som Amauri som gjort succé i Juventus och inför dagens omgång parkerar Palermo på en 10:e plats. Det finns frågetecken för formen med endast 2 segrar på de 5 senaste men det har varit på bortaplan man haft mest problem. Hemma trivs man och har bland annat betvingat Milan här. Har raden 6-0-2 på hemmaplan.

Motståndarna Atalanta är precis som Palermo mycket bättre hemma än borta. Man har spelat bra i år och ligger på en 9:e plats precis framför Palermo. Bortaspelet har varit knackigt och man har den inte så respektingivande raden 1-2-5. Måste förbättras om de vill avancera högre i tabellen. Kommer från en ovanlig torsk på hemmaplan mot Juventus.

Palermo bör ha en bra chans att ta med sig alla poängen hem.

Bofors - Sundsvall 1:a 1.60
Huddinge - Mariestad 1:a 1.65
Dubbelodds: 2.64(Expekt)
Insats: 5/10
Resultat: 4-4 & 4-3

Match 1: Huddinge trivs riktigt bra på hemmaplan och kan nästintill slå vilket lag som helst här. Har bland annat tagit Leksand till straffar här. Möter bottenkollegan Mariestad som inte imponerat särdeles hittils.

Match 2: Bofors har efter en tung inledning vänt trenden och spelar nu bra och särskilt hemma. Sundsvall har motsatt kurva och har nu hela 6 raka torskar. Bofors fina form kontra Sundsvalls dåliga avgör!

Inga kommentarer: