fredag 9 januari 2009

Söderling fortsätter segertåget

Porto lyckades krångla sig ur en knivig situation och till slut vinna med 2-1. Man ledde länge med 1-0 innan Seitubal fick straff och kvitterade. Porto återtog sedan ledningen igen innan Seitubal fick sin andra straff efter en rätt solklar straff i straffområdet av en Portospelare. Den här gången var dock inte straffskytten lika kylig och pangade den över. Mycket skönt. Kör ett spel till natten, ett tennisspel med Sveriges enda representant på topp 100:

Radek Stepanek - Robin Söderling: Söderling att vinna med 2 - 0
Odds: 2.10(Bet365/Expekt/Betsson)
Insats: 2/10 Units
Resultat: 2-6, 6-4, 6-3


Detta blir 6:e mötet mellan de båda spelarna och Robin har ett gott övertag på Stepanek med 4-1 i möten inför nattens möte.

Robin avslutade förra säsongen fantastiskt bra och vann ATP-turneringen i Lyon på ett mycket övertygande sätt. Sista matchen förra säsongen blev ännu en förlust mot Federer. Den här turneringen har börjat bra och han har besegrat både Sam Querrey och Julien Benneteau i raka set.

Stepanek avslutade med att ta sig lika långt som Söderling i sista Mastersturneringen innan Tsonga slog ut honom. Sen fick han en gratismöjlighet att hoppa in som reserv i Shanghais avslutande Mastersturnering där han torska båda. Stepanek har precis som SÖderling vunnit sina två inledande matcher i turnering med 2-0 och senaste mot Llodra.

Lite av ett chansartat spel men får Söderling igång spel så kan det rinna iväg.

Inga kommentarer: