lördag 24 januari 2009

Handboll plus lite Coca Cola

Kör två spel till att börja med idag:

Leicester - Huddersfield 1:a 
Odds: 1.66(Ladbrokes)
Insats: 8/10 Units
Resultat: 4-2

Leicester fortsätter att ösa på i Coca Cola League One och rätt märkligt att oddsen ligger så här pass högt. Leicester har nu 8 vinster på de 10 senaste i League One. Leicester är bäst i League One även på hemmaplan där man endast tappat poäng 3 gånger. 10 poäng ner till 3:e platsen och man känns allt mer som ett Championshiplag. Till dagens match får managern välja bland alla spelarna i truppen då ingen är skadad. Dags för skyttekungen Fryatt att börja göra mål igen kanske?

Huddersfield är ett mittenlag som är nöjda med att ligga just i mitten. 2 vinster på de 5 senaste imponerar inte. Bortaplan är inte favoritstället för Huddersfield som endast vinner 41% av bortamatcherna. Kunde vara bättre men okej för att vara ett mittenlag. I dagens match saknas nyförvärven Lionel Ainsworth, Anthony Pilkington samt den kompetente målskytten Andy Booth.

Senaste mötet i Oktober blev ett riktigt målkalas där Leicester vann med 2-3.

Makedonien - Norge 1:a
Odds:  2.25(Bet365)
Insats: 3/10 Units
Resultat: 27-29

Två lag som egentligen är jämnbra men oddsen har satt Norge som rätt klar favorit av någon anledning. Makedonerna har hittils i VM vunnit 3 samt förlorat 2. Vinsterna har kommit mot Algeriet, Ryssland och Polen. Att spöa Polen imponerar. Dessutom var man inte långt ifrån att få med sig en poäng av Tyskland i veckan. VMs stora outsider bortsett från Sydkorea.

Norge är ett överskattat landslag som överpresterade i hemma-EM ifjol. Vinst mot två lallarnationer samt mot kompetenta Egypten och förlust mot Serbien och Danmark.

Oddsättarna har helt klart överskattat Norge tack vare deras fina hemma-EM ifjol och oddsen borde vara snarare 2.10 på båda lagen. Kommer bli en jämn match där Makedonien har slagläge.

Inga kommentarer: