fredag 30 januari 2009

Nära Jackpot

Det var inte alls långt ifrån att alla spel satt idag men det höll inte hela vägen. Nybro-AIK började med att Nybro tog ledningen med 2-0 efter första perioden och då såg det väl mindra bra ut. Samma hände mellan Leksand och Mariestad. Leksand fortsatte att mala på och hade 4-0 efter andra medans ställningen 2-0 stod sig i Nybro. Leksand petade sedan in 2 snabba till 6-0 i början innan man gjorde 7-0 med ungefär 10 min kvar och man hade fixat linan på egen hand. AIK petade in en reducering med 5min kvar och den linan var aldrig hotad.

I fotbollsmatchen såg det länge hoppfullt ut. Doncaster tog ledningen i första genom Heffernan och ledde i halvtid. I andra tog dock Norwich över och kvitterade i 60:e minuten och var sedan närmare segern(Jag såg inte matchen men statistik pekar på att Norwich var det bättre laget i andra).

Håll koll runt lunchtid imorrn för morgondagens spel.