fredag 2 januari 2009

Första spelet i nya fonden

Så ska jag då sätta igång den nya fonden med det första spelet. Precis som innan kör jag en fond med 100 Units och med maxspel på 10 Units. Startar den nya fonden med ett spel hämtat från NHL.

Carolina - St. Louis 1:a (Moneyline inkl. OT och straffar)
Odds: 1.48(Betsson, Sportingbet)
Insats: 7/10 Units
Resultat: 2-1

Oddset kan tyckas lågt för att vara NHL men nu kör jag på Moneyline till och med inklusive straffar och då ökar chanserna väsentligt på att spelet ska gå in. Tänker endast köra Moneyline på NHL-spelen i framtiden för övrigt. Åter till spelet.

Carolina kommer in i matchen med gott självfötroende med 3 vinster på de 5 senaste. Förlusterna har kommit mot Boston båda gångerna och båda matcherna slutade 2-4 så man var nära att kunna störa seriesuveränen. Formen på hemmaplan är bra också den med 4 vinster på de 5 senaste hemmamatcherna.

Moståndaren ikväll är St. Louis som kan visa upp ett inte alltför smickrande facit med endast 2 vinster på de 10 senaste matcherna. På de fem senaste har försvaret läckt som ett såll och man har ett snitt på 4.2 mål bakåt vilket inte är bra.

Senast de här två lagen var ett drygt år sen när St. Louis vann hemma med 1-0 och det kan verkligen inte dra några störra paralleller på.

I St. Louis står med största sannolikhet Manny Legace med ett GAA på 3.30. För Carolina står Cam Ward med ett GAA på 2.53.

Chanserna torde vara goda för en Carolina-vinst här.

Inga kommentarer: