lördag 24 januari 2009

Lite plus

1 av 2 satt idag och jag får vara nöjd med det. Såg länge att gå helt åt skogen men det löste sig fint till slut.

Makedonien låg under i stort sett hela matchen och det spelet var tyvärr aldrig riktigt nära att sitta. Norge ledde som mest med 6 bollar men Makedonierna tog sig samman och krympte avståndet mot slutet.

Leicester började riktigt illa och släppte in 0-1 redan efter ett par minuter. Kvitteringen kom dock rätt snabbt och 1-1 var det i paus. Andra halvlek började illa när Huddersfield återigen gjorde ett snabbt mål. Leicester visade nu sin styrka när man gjorde 3 raka mål. 3-2 målet kom från Fryatt som hittar målet igen.

Avstår spel ikväll men ett tips vore att spela handicap på Frankrike mot Sverige som börjar om en kvart. Själv avstår jag som sagt.