lördag 31 januari 2009

England för hela slanten

Bjuder på 3 spel idag från de 3 högsta Engelska divisionerna. Håll till godo.

Hull City – West Bromwich 2:a 
Odds: 3.50(Bet365/Ladbrokes)
Insats: 3/10 Units
Resultat: 2-2

Tokigt felsatta odds enligt mig. Hull har efter en väldigt bra inledning när de höjdes till skyarna av de flesta kommit ner på jorden igen och har nu 6 raka förluster och det nedre strecket närmar sig läskigt fort. Daniel Cousin är 50/50 för spel idag och vilas troligtivs. Samtidigt så kommer förmodligen värvningen Bullard  spela. Andra som är borta skadade idag är Nick Barmby , Anthony Gardner och George Boateng.

West Brom har efter en tung inledning poängmässigt kommit igång lite mer på slutet. Man har spelat riktigt bra fotboll under hela säsongen och spelat lite naivt kan nog visa tycka(lite som Norrköping i vår Allsvenska) men poängen har inte trillat in. Senaste 6 matcherna har dock poängen börjat trilla in och har 3 vinster och 3 förluster de 6 senaste.

Senaste mötet slutade 0-3 till Hull, mycket orättvist(Även fast orättvisa inte finns i sport). 10 placeringar skiljer lagen men nu endast 6 poäng. Snart är nog West Brom om Hull i tabellen.

Northampton Town – Leicester City 2:a 
Odds; 2.00(Ladbrokes/Bet365 och många fler)
Insats: 5/10 Units
Resultat: 1-2

1:an Leicester mot 13:e placerade Northampton möts i ett hett Midlansderby.

Northampton ligger mitt i tabellen och hankar sig fram. Har endast 1 vinst på de 6 senaste och den kom mot Jumbon Crewe. I dagens match saknar man troligtvis bäste målskytten Adebayo Akinfenwa och Gilles Stoke. Jason Crowe är borta pga. sitt röda kort i senaste matchen.

Leicester hade innan förra matchen en lång rad med vinster men lyckades endast spela 0-0 mot bottenlaget Brighton. Revanschlustan borde vara stor idag. Tveksamma för Leicester är Bruno Berner och anfallaren Steve Howard. Spelar Steve Howard petar han troligen Paul Dickov och bildar ett farligt anfallspar med Matt Fryatt.

Senast lagen möttes blev det 0-0. Kan även lägga till av Northhampton ALDRIG vunnit mot Leicester.

Cardiff City – Nottingham Forest 1:a 
Odds: 1.66(Ladbrokes/Bet365)
Insats: 7/10 Units
Resultat: 2-0

Wales stolthet Cardiff ångar på och nosar nu på de allra högsta placeringarna i Championship. För tillfället ligger man på 4:e plats med 48 poäng. De två senaste matcherna har man vunnit med 2-0 mot Coventry och spelat 0-0 mot Arsenal så formen är på uppåtgående. Hemma i Wales är man ruggigt starka och har raden 8-3-2. Kevin McNauhgton och Joe Ledley är osäkra idag.

Nottingham har toppform och har efter vinsten mot Man City vunnit 4 av de 5 senaste matcherna. Men någon gång måste man förlora och det är troligt att det sker på bortaplan där man är mediokra med 4-4-6. Och idag har man riktigt stora skadeproblem och det ryktas om att uppemot 10 spelare ska saknas. Jobbigast avbräck är målfarlige Robert Earnshaw. 

Cardiff är hemmastarka och inför de tokiga walesarna ska man ha en bra chans att ta alla poängen här.

Inga kommentarer: