söndag 25 januari 2009

Tennis på morgonkvisten

Lägger ett spel från Australian Open som spelas tidigt imorgon bitti.

James Blake - Jo-Wilfried Tsonga: Blake vinner 
Odds: 2.62(Bet365)
Units: 2/10 Units
Resultat: 4-6, 4-6, 6-7

Blake är en lite personlig favorit och som har hittat toppformen lagom till Australian Open. I sina bästa stunder kan han verkligen slå vem som helst men i sina värsta stunder kan han förlora mot vem som helst. Just nu är han i den förstnämnda formen och har endast tappat 1 set på sina inledande matcher.

Idag möter han fjolårsfinalisten Tsonga som också han inlett fint med 3-0, 3-1 och 3-1 i sina matcher. Senaste matchen var mot duktige Israelen Sela.

Dessa två spelare lever tungt på sina hårda grundslag och räkna med några enormt tuffa dueller. Tsonga har förmogan att tappa fokus ibland och det kan bli hans fall här mot en rutinerad och väldigt fokuserad Blake. 1 inbördes möte har slutat med Tsongavinst och det gör säkerligen att oddsen skjuter lite extra i höjden. Tsonga ska vara favorit men allt för stor här tycker jag.

Detta bör bli en jämn match med liknande spelare som Blake ska kunna vinna. Har själv ett lite bet på Blake som vinnare av hela turneringen privat så hoppas lite extra på den här.

Matchen börjar 09:30 för den som är morgonpigg och har Eurosport.

Inga kommentarer: