måndag 3 november 2008

Två spel idag

Här kommer dagens två spel:

Modo – Djurgårdens IF 1:a
Odds: 1.80(Expekt)
Insats: 5/10 Units
Spelstopp: 19:00

Modo var totalt överlägsna i senaste matchen mot Rögle och vann skotten med hela 36-10. Ändå lyckades man förlora matchen med 2-3. Tydligen så ska domaren Robert Lahti ha gjort en mindre bra insats. Idag så kommer man tillbaka på vinnarspåret mot ett Djurgården med dålig form.

Djurgården har nu torskat 4 raka matcher och är nu utanför slutspel. Man har haft stora problem i defensiven och på målvaktsidan har inte Wesslau och Ridderwall övertygat. Idag kommer DIF få möta snabba och farliga forwards i Zuccarello och Sundström vilket kommer bli för mycket för dom.

Birmingham City – Coventry City 1:a
Odds: 1.645(Pinnacle)
Insats: 10/10 Units
Spelstopp: 20:45

Birmingham kommer från en förlust och man förlorar aldrig två matcher i rad. Idag möter man Coventry som håller till i bottenskiktet och har spelat dåligt på bortaplan. Endast 1 vinst på 7 matcher talar sitt tydliga språk. Birmingham å andra sidan är starka hemma och har raden 6-0-1 på hemmaplan.

Det som kan oroa för Birmingham är skador bla. på Sebastian Larsson men Birmingham har Championships bästa trupp så detta ska inte spela roll. Man har också nyligen lånat Nicky Hunt från Bolton som inte fått spela något i år. Kan nog bli ett riktigt bra lån det. Tror Birmingham vinner med 1 mål idag då man inte är ett målglatt lag men ändå vinner sina matcher.

Inga kommentarer: