lördag 29 november 2008

Lets go!

Här kommer dagens spel:

1899 Hoffenheim(0) - Bielefeld(1) 1:a
Odds: 2.05(Expekt)
Insats: 4/10 Units
Spelstopp: 15:30


Hoffenheim fortsätter att ånga på som om de aldrig gjort annat än spelat i Bundesliga och har ett ruggigt starkt anfall med Ibisevic i storform. Hoffenheim är ruskigt starka på hemmaplan och har raden 7-1-0. Ruskigt minst sagt.

Idag möter dem Bielefeld som kommer från en imponerande vinst mot Leverkusen med 2-1. Leverkusen är dock på väg lite neråt i form även om man inte ska dra ner deras prestation. Tror dock Bielefeld får svårt mot Hoffenheims snabba och unga spelare. Tror Hoffenheim kan vinna stort idag bara de får igång spelet på en gång.

Bayer Leverkusen - Bayern München 2:a
Odds: 2.55(Expekt)
Insats: 3/10 Units
Spelstopp: 15:30


Leverkusen har som jag nämnde tidigare en nedåtgående trend och idag möter man ett Bayern München som efter en trög inledning verkligen kommit igång. Bayerns två senaste matcher är som följer: 4-1 mot Cottbus och 3-0 mot Bucarest.

Bayern behöver vinna för att verkligen haka på den absoluta toppen och rycka ifrån lagen under sig. Statistiken lagen emellan är förkrossande till Bayerns fördel. På de 10 senaste mötena har Bayern vunnit 9 av 10 möten och senast Lverkusen vann var 2004. Detta ska Bayern vinna men jag håller ner insatsen.

Plymouth - Blackpool 1:a
Odds: 1.90(Betsafe)
Insats: 4/10 Units
Spelstopp: 16:00


Plymouth har kommit in i en fin trend och är nu obesegrade i 4 raka matcher. Moståndaren idag, Blackpool har en motsatt trend och 4 raka förluster.

Plymouth har dock en del skador som kan oroa lite. Duktige belgaren Emile Mpenza(Som gjorde mål mot Sverige i EM 2000 om jag inte missminner mig...)är borta skadad och även Karl Duguid är indisponibel.

Blackpool har startat helt okej är något av ett översskningslag. November har dock gått dåligt och man har inte vunnit en enda match. Blackpool lär fortsätta att rasa i tabellen och idag inkasseras ännu en torsk.

Catania - US Lecce 1:a
Odds: 1.95(Betsafe)
Insats: 6/10 Units
Spelstopp: 18:00


Catania är ett av ligan allra bästa hemmalag och är riktigt starka hemma på Massimo inför 20 000 tokiga Sicilianer. På hemmaplan har man raden 6-0-1 med målskillnaden 10-5. Endast Milan och Genoa slår dom med det.

Idag möter man Lecce som har rätt kass form och parkerar på en 17:e plats i tabellen precis över strecket. På bortaplan har man ännu inte lyckats vinna och har raden 0-2-4 vilket inte imponerar. Senaste matchen förlorade man med 0-3 mot Roma och inkasserade första hemmaförlusten för säsongen.

Catania måste vinna idag om de ska befästa sin position på den övre halvan. De vinner nästan aldrig på bortaplan så därför blir dessa hemmamatcher desto viktigare.

Detta får bli dagens spel. Om jag hittar något av spelvärde kan det möjligtvis dyka upp något här.

Inga kommentarer: