torsdag 27 november 2008

Alla kvällens spel

Ikväll är det UEFA-cupen som är igång och den bjuder på en hel del godbitar. Jag har bra form just nu och tror mig ha hittat de bästa spelen ikväll. Här kommer kvällens spel:

Sverige - Polen 1:a 1.55
Galatasaray AS - FC Metalist Kharkiv 1:a 1.60
Dubbelodds: 2.48(Expekt)
Insats: 2/10 Units
Spelstopp: 19:00


Match 1: Hämtat från Handbollens EM-kval. Sverige ska spela sin andra match i kvalet till Handbolls-EM 2010. Första matchen i kvalet vann sverige enkelt med hela 42-18 mot Turkiet. Idag möter man en betydligt bättre motståndare hemma i en fullsatt hall i Lund. Polen har spelat en mer match en Sverige och vunnit 1 samt förlorat 1 match. Polen vann först mot Montenegro för att sedan torska senast mot Rumänien. Skulle Sverige vinna idag har man startat kvalet bra och är en bra bit på väg till EM. Sverige saknar endast Ahlm men ska klara av att vinna mot Polen utan honom.

Match 2: Galatasaray har börjat komma igång riktigt bra i Turkiska ligan och man har varit särskilt bra på hemmaplan. Raden 5-1-0 imponerar. Turkiska lag är som myten säger alltid bra hemma inför sin fanatiska publik. På andra sidan står Metalist, ukrainsk ligatvåa, som inte ska ha mycket att sätta emot idag.

Rögle - Brynäs IF Under 5.5 Mål
Odds: 1.75(Betsafe/Expekt)
Insats: 2/10 Units
Spelstopp: 19:00


Två lag med mycket tveksam form och framför allt så har de svårt att göra mål. Brynäs vann senast mot Södertälje med endast 1-0 och en viss Markström storspelade och plockade 40 av 40 skott. Brynäs har spelat under 3 av de 5 senaste. Rögle har å sin sida spelat under 4 av de 5 senaste matcherna och har problem med målskyttet. Testas till låg insats.

PSG - Racing Santander 1:a
Odds: 2.15(Betsafe)
Insats: 6/10 Units
Spelstopp: 20:45


PSG väljer att vila ett par spelare men ställer ändå ett starkt lag på banan. I backlinjen byter man ut Traoré ut och Sakho kommer in. På mittfältet kommer Pancrate in istället för Sessegnon och i anfallet så får Hoarau och Giuly vila och Kezman och Luyinduala får spela. Det ger följande startelva: Landreau - Ceará, Camara, Sakho, Armand - Clément, Makelele (C), Pancrate, Rothen - Luyindula, Kezman.
En mycket stark startelva. Betänk sedan att PSG vann mot Lyon i helgen som var och måste i stort sett vinna här för att kunna ta sig vidare så känns detta som ett bra spel.

UC Sampdoria - VfB Stuttgart 1:a
Odds: 1.85(Expekt)
Insats: 10/10 Units
Spelstopp: 20:45


Sampdoria har hittat storformen och nu har man vunnit 3 raka och har vunnit 4 av de 5 senaste. Samtliga vinster har man tagit på hemmaplan där man är starka. Den store spelaren Cassano har hittat harmonin i Sampdoria och nu har han gjort 3 mål på 2 matcher och är på gång.

Stuttgart har en liten kris. Sparkade nyligen tränaren och ersatte honom med Markus Babbel. Babbel får dock inte coacha från linjen då han saknar någon licens så assisterande sköter det idag, Samtidigt har man gått dåligt i ligan och endast tagit 2 poäng på de 4 senaste och har 1-2-4 på bortaplan. Skador stör också bla. på Lehmann och jag maxar därför på Sampdoria som vid vinst i stort sett är klara för nästa omgång.

Club Brugge KV - Saint Etienne 1:a
Odds: 1.80(Betsafe/Expekt)
Insats: 5/10 Units
Spelstopp: 20:45

Denna är så bra att den kanske borde spelas till större insats. Brügge går riktigt bra i belgiska ligan och anfallsparet Akpala och Sonck kan skrämma vilket försvar som helst. Men det är inte detta som gör detta spelet så bra utan det är fransmännens otroliga skadeproblem.

Fransmänne ligger sist i franska ligan och har 5 av 8 backar borta med skador! Man har även skador på målvakten Viviani och mittfältaren Linganzi. Perrin som tränade Lyon i fjol kommer säkerligen vila någon eller några spelare med tanke på det prekära läget i inhemska ligan och med tanke på att de har en otroligt viktig match i helgen mot Nice.

Inga kommentarer: