lördag 15 november 2008

Dagens spel del 1

Här kommer dagens spel:

Hoffenheim - Wolfsburg 1:a
Odds: 2.10(Betsafe/Expekt)
Insats: 3/10 Units
Spelstopp: 15:30

Hoffenheim är laget alla i Tyskland hatar men som jag älskar. Spelar en fantastisk offensiv fotboll och har många unga spelare som kommer att bli världsspelare. Kommer från en förlust mot Herta Berlin i förra veckan på bortaplan. Hemma har man dock varit obevekliga och har raden 5-1-0. Wolfsburg är ett lag för den övre halvan men på bortaplan har man varit bedrövliga. Raden 0-3-3 bekräftar just det. Hoffen ska vinna här men jag håller ner insatsen efter förra veckans förlust.

Southampton - Wolverhampton 2:a
Odds: 2.00(Betsafe/Expekt)
Insats: 6/10 Units
Spelstopp: 16:00

Wolves har efter en liten formsvacka åter kommit igång och nu har man 4 raka vinster. Man är laget i Championship som gör mest mål tillsammans med Reading och man är duktiga även på bortaplan och har raden 5-1-2. Southampton har börjat kasst och endast vunnit en enda match på hemmaplan. Har dålig form och förlorade senast mot Bristol hemma. Wolves bör vinna detta.

Doncaster - Ipswich 2:a
Odds: 2.25(Expekt)
Insats: 2/10 Units
Spelstopp: 18:20

Ipswich har kommit igång fin fint på senaste tiden och spöade bland annat QPR på hemmaplan för två omgångar sen. Doncaster är sämst i Championship just nu och har endast tagit två segrar, 1 på hemmaplan och 1 på bortaplan. Det verkar barka åt helvetet(League One) och idag ska Ipswich hjälpa till.

Inga kommentarer: