torsdag 20 november 2008

Hockeytrippel

Kör en hockeytrippel väl garderad då så många hockeymatcher slutar oavgjort nu förtiden:

Brynäs - Färjestad Under 5.5 Mål 1.72
Djurgården - Västra Frölunda X2 1.55
Rögle BK - Modo 1X 1.45
Trippelodds: 3.87(Expekt)
Insats: 3/10 Units
Spelstopp: 19:00

Match 1: Färjestad och Brynäs är Elitseriens två målsnålaste lag och har Elitseriens bästa målvakter i Jonas Gustavsson och Jakob Markström. De tidigare matcherna i år har slutat 5-1 till Färjestad och 3-2 till Brynäs efter straffar. Får hoppas det blir något i stil med Brynäsmatchen. Om jag ska tippa vinnare ikväll får min vinnare bli Färjestad alternativt kryss.

Match 2: Djurgården har kommit in i en riktig "downperiod" och sett till de 10 senaste matcherna är man sämst i hela Elitserien tillsammans med Brynäs. Frölunda gillar dessutom att möta Djurgården på bortaplan och de två tidigare mötena i år har man vunnit med 3-6 och 1-5. Frölunda är årets mest underpresterande lag och behöver alla poäng de kan få. Idag kommer 3 friska.

Match 3: Två mycket skadedrabbade lag möts nere i Ängelholm ikväll. Båda bröderna Abott är dock tillbaka idag för Rögle och därmed blir deras kedja komplett. Rögle har fått in en ny målvakt vid namn Penker som har varit en duktig mlvakt och förstärkt laget bra. Läget i Modo då? Skadeläget i inget roligt och man har många nyckelspelare borta. Två av dom är Zucarello och Fredrik Warg som skadade sig senast. Rögle borde ha en bra chans att åtminstone knipa en poäng.

Inga kommentarer: