lördag 1 november 2008

Skitspel inatt - men nya tag direkt

Natten var riktigt dålig men det skiter jag i nu och tänker vinna tillbaka det med en gång. Här kommer dagens spel:

TSG Hoffenheim – Karlsruher SC 1:a
Odds: 1.50(Expekt)
Insats: 10/10 Units
Spelstopp: 15:30

Hoffenheim har ett grymt flyt just nu. Eller jag vill inte kalla det flyt, man spelar helt enkelt fantastiskt. I Senaste hemmamatchen krossade man Hamburger SV med 3-0 och senast lyckades man vända ett 1-0 underläge till 1-3 vinst i andra halvlek mot Bochum. Mycket starkt. Hemma har man gått mycket starkt och raden 4-1-0 bekräftar just det.

Motståndaren Karlsruhe är ett mediokert lag som just nu huserar på en 13:e plats bara 2 poäng från nedflyttningsplatserna. Borta har man inte varit bra och bara lyckats ta 3 av 15 möjliga poäng.

Hoffenheims skicklighet ska bara vinna matchen åt dom idag och jag maxar spelet.

Atletico Madrid – RCD Mallorca 1:a
Odds: 1.559(Pinnacle)
Insats: 7/10 Units
Spelstopp: 20:00

Atletico möter ett mediokert bortalag i Mallorca på hemmaplan och det brukar allt som oftast betyda storseger för hemmalaget. Atletico har efter en fin inledning tappat mycket poäng när man mött topplagen Barca, Real Madrid och Villareal. Senast mot Villareal var man med i en fantastisk match där man först ledde med 2-0, fick sedan Banega utvisad(Därmed avstängd idag) och tappade matchen till 4-2 för att sedan på 3 lyckominuter komma tillbaka och kvittera till 4-4. Mycket starkt. En viss Simao var fantastisk i den matchen.

Mallorca har börjat bättre än förväntat och ligger faktiskt före Atletico något överraskande. Mallaorca tappade mycket folk inför den här säsongen och var i regel nederlagtippat men har gjort det bra. Idag får man dock det tufft.

Ska tilläggas att Kun Agüero är tillbaka i hemmalaget då han inte spela sist för att han var sliten. Kommer göra stor skillnad.

Gör även en dubbel av ovanstående matcher:

Atletico Madrid – RCD Mallorca 1:a 1.55
TSG Hoffenheim – Karlsruher SC 1:a 1.50
Dubbelodds: 2.33(Expekt)
Insats: 3/10 Units
Spelstopp: 15:30

Tror mycket på de här matcherna och därför kör jag även matcherna i en dubbel. Se ovanstående för analyser.

Inga kommentarer: