söndag 23 november 2008

Dagens två första spel

Här kommer dagens två första spel. Mer spel kommer senare:

Trabzonspor - Sivasspor 1:a
Odds: 2.05(Expekt)
Insats: 3/10 Units
Spelstopp: 14:00


Gamer på Tipszonen gjorde mig uppmärksam på den här matchen och jag väljer att rygga honom. Oddset ökade dock från 1.95 till 2.05 kl 13 så kanske är det någon skada på en nyckelspelare har dock inte hittat något.

Trabzonspor leder den turkiska ligan och Sivasspor ligger femma. Formen för hemmalaget är bra och man har 3 raka segrar. Hemma är man normalt sett starka och har raden 3-2-0. Lägg därtill att om man vinner idag så rycker man i toppen då man har en match mindre spelad en tvåan som ligger 3 poäng efter. Bortalaget har haft svårt att prestera på bortaplan och har endast vunnit 1 av 5 bortamatcher. Håller inte om man vill blanda sig i titelstriden. Trabzonspor bör vinna detta:

Tottenham - Blackburn 1:a
Odds: 1.75(Expekt)
Insats: 5/10 Units
Spelstopp: 14.30


Alla som hängt med i fotbollsvärlden kan inte ha missat Tottenhams uppsving efter att man bytt tränare till Harry Redknapp. Idag möter man ett Blackburn med riktigt sargat självförtroende och form. Man har hela 7 matcher utan vinst.

Tottenham förlorade dock sist borta mot Fulham efter en riktig tabbe av målvakten Gomez. Idag hemma på White Hart Lane så tror jag man kommer tillbaka till vinnartagen och att Blackburn får en 8:e match utan seger.

Inga kommentarer: