fredag 21 november 2008

Maxar dubbeln

Kör en dubbel ikväll och trycker in maxinsats på den:

JYP - KalPa 1:a 1.47
Mariestad BoIS HC - AIK 2:a 1.45
Dubbelodds: 2.13(Expekt)
Insats: 10/10
Spelstopp: 17:30

Match 1: JYP leder den finska SM-Liiga med hela 7 poäng ner till tvåan Blues. Man verkar vara ruskigt bra i år och på hemmaplan har man den fantastiska raden 11-0-1. Det kan inte understrykas hur starkt det är. Man har även 3 segrar på de fem senaste.

Dagens gäster KaiPa ligger på 5:e plats och har hela 18 poäng upp till förstaplacerade JYP. Bortaspelet har inte varit särskilt bra och man har endast 4 segrar på 11 matcher. Lite för svagt för att kunna utmana de allra bästa lagen. Formen är dessutom dålig och man har 3 raka förluster en av dom mot JYP på hemmaplan.

Match 2: AIK har ruskig form och har nu 3 raka segrar och på de matcherna har man endast släppt in 2 mål. AIK har seriens överlägset bästa defensiv och bästa målvaktspar i Heino-Lindberg och Homlgren. På de 3 raka segrarna har man även gjort 15 mål och de offensiva problem verkar vara som bortblåsta. Mycket tack vare Rasmus Ericssons comeback.

Mariestad är ett hopplöst bottenlag och har endast tagit 2 segrar efter ordinarie matchtid. Den senaste var den 3:e Oktober och nog måste det kännas lite frustrerande för laget. Laget har dock kvaliteér i laget i bland annat forne AIK:aren Mikael Zettergren som gjort en del poäng. Detta ska dock AIK ha 9 av 10 dagar i veckan. Låt oss hoppas att det inte är den 10 dagen i dag.

Inga kommentarer: