onsdag 12 november 2008

Blogguppstart

Så efter en liten paus starta jag återigen upp bloggen med en ny fond. Fonden kommer bestå av 100 Units och maxinsats är 10 Units per spel. Kan tillägga att jag endast kommer att reka på Betsafe och Expekt(Och kanske Svenskaspel). Så till kvällens spel!

Chelsea - Burnley (Burnley gör inte mål)
Odds: 1.81(Expekt)
Insats: 8/10 Units
Spelstopp: 20:45

Alla vet hur duktiga Chelsea är hemma på Stamford Bridge och man har förmodligen världens mest stabila lag. Detta är ju hämtat från Ligacupen(eller Carling Cup)och faktum är att Chelsea gillar ligacupen och har tagit sig till final de 4 senaste åren. Scolari verkar ha inställningen att vinna matchen och ställer upp med ett starkt lag i form av: Ivanovic-Terry-Alex- Bridge längst back. Bridge är för övrigt en grovt underskattad spelare. Spelare som Deco, Lampard och Anelka är också med i truppen. Kort om Burnley: Topplag i Championship som torska senast mot det bättre laget Wolverhampton. Bör få inrikta sig mycket på defensiven och de få gånger de kommer titta upp bör Chelseas starka backlinje kunna avvisa dem.

Nybro Vikings - Växjö Lakers 2:a
Odds: 2.05(Betsafe)
Insats: 3/10 Units
Spelstopp: 19:00

Nybro är ett av de sämre lagen i Allsvenskan och har endast två vinster efter full tid(En av dessa mot AIK vilket imponerar). Man har desta fler oavgjorda, hela 7 stycken men endast 2 av dom har man lyckats plocka extrapoängen i. Tydligen så ska försvarsspelet vara där det inte riktigt stämmer för smålandslaget. Ikväll möter man ett av topplagen i Allsvenskan i form av Växjö. Växjö har imponerat och vann senast stabilt mot AIK med 2-1 trots att förstamålisen var borta och en oprövad 19-åring fick stå. Jag tror att Växjö kommer sluta topp 3 i år och då måste man vinna sånna här matcher.

Inga kommentarer: