onsdag 26 november 2008

CL ikväll igen

Veckans andra CL-kväll bjuder på en hel del godbitar. Sen bjuds det på bandygodis och lite hockeygodis vilket inte gör kvällen sämre. Här kommer kvällens spel:

Villa/Lidköping - Västerås 2:a
Odds: 1.70(Expekt)
Insats: 10/10 Units
Spelstopp: 19:00


Villa har fått en riktigt kass start på säsongen och endast lyckats mäkta med att vinna 2 av 6 matcher hittils. Man har ett kraftigt överskattat lag och kommer nog på få kämpa en hel del för att ta sig till slutspelet. Idag möter man Elitseriens bästa lag, Västerås. Västerås har övertygat enorm och vunnit alla sina 6 inledande matcher. Senast vann man mot storfavoriten Edsbyn och mycket talar för att det är just Västerås och Edsbyn som kommer att mötas på Studenternas senare på säsongen. Oddssättarna har felsatt det här oddset något enormt och jag trycker in maxinsats!

AIK(0)-Huddinge(3) 1:a
Odds: 2.75(Betsafe)
Insats: 2/10 Units
Spelstopp: 19:00


AIK har en riktig kanonform och jag testar ett vågat handicap spel i dagens "derby". Tidigare i år när lagen möttes i lilla Björkängshallen vann AIK med endast 2-1 och anfallspelet haltade betänkligt. Mycket har hänt sedan dess och AIKs anfallspel har blivit otroligt mycket bättre och på de senaste matcherna har man gjort 19 mål och endast släppt in 3! Huddinge ligger sist i tabellen och har inte imponerat. Endast 3 segrar håller inte om man vill hålla sig kvar.

Om AIK vinner idag går man förbi Växjö som förlorade igår och Malmö som inte spelar idag vilket man vet om. Tror AIK är toppmotiverat efter ha fått vila sen i Fredags och vill fortsätta spela bra inför hemmapubliken. Förhoppningsvis slår inte Gnaget av på takten och fortsätter ösa framåt hela matchen.

Anorthosis - Werder Bremen Över 2.5 Mål 1.65
Atletico Madrid - PSV över 2.5 Mål 1.87
Dubbelodds: 3.09(Betsafe)
Insats: 2/10 Units
Spelstopp: 20:45


Match 1: Famagustas saknar sin otrolige målvakt Begaj och ett antal andra nyckelspelare och är försvagat. Bremen måste vinna och kommer ösa framåt vilket öppnar för luckor bakåt mot duktige cyprioter.

Match 2: Två lag med styrkan i det offensiva spelet möts inför tomma läktare i Madrid. PSV har blivit mycket sämre i försvaret sedan Alex och Gomes försvann(Även fast Gomes är det sämsta målvakten jag sett på mycket länge). Gör PSV ett mål så lär överspelet gå in så vi får hoppas på det.

Bordeaux - Chelsea 2:a
Odds: 1.75(Betsafe/Expekt)
Insats: 7/10 Units
Spelstopp: 20:45


En ödesmatch för båda lagen i CLs tätaste grupp. Chelsea har efter torsken mot Roma tappat det försprånget man hade i gruppen och behöver en vinst för att säkra avancemang. Skulle Chelsea torska den här matchen samtidigt som Roma eller Cluj vinner ligger man plötsligt kasst till vilket man är medveten om. Chelsea får Ballack, Joe Cole och Drogba(Som kan bänkas med tanke på mötet med Inter). Bordeaux är väldigt beroende av Gourcuff som kan göra fantastiska saker. Jag tror dock Chelsea vinner detta på motivation och sin klass.

Inga kommentarer: