lördag 15 november 2008

Dagens spel del 2

Här kommer ett par spel till:

Birmingham - Charlton Under 2,5 mål
Odds: 1.72(Betsafe)
Insats: 5/10 Units
Spelstopp: 16:00

Birmingham har hamnat i en riktig formsvacka och har nu förlorat ett par matcher och inte vunnit på ett tag. En sak som man ändå kan lite på när det gäller BIrmingham är att det inte blir mycket mål i deras matcher. Man har Championships bästa försvar och endast 4 av 16 matcher har slutat över.

Arsenal - Aston Villa Asian Handicap -1 1:a
Odds: 1.870(Expekt)
Insats: 6/10 Units
Spelstopp: 16:00

Först förutsättningarna för detta spel: Vinner Arsenal med 2 mål så vinner jag, vinner Arsenal med 1 mål så blir det insatsen tillbaka, oavgjort eller om Villa vinner så förlorar jag spelet.

Arsenal är laget för dem stora matcherna vilket dom visade senast mot United. Lär ha med sig en stort portion självförtroende från den matchen. Adebayor och Almunia finns med i truppen och kan starta. Aston Villa är ett lag som är på gång men ändå inte riktigt ett lag som kan utmana de 4 stora. Har dålig form och Arsenal bör vinna helst med 2 bollar.

Swindon Town - Leicester City 2:a
Odds: 2.10(Betsafe/Expekt)
Insats: 3/10 Units
Spelstopp: 16:00

Ett spel hämtat från League One. Leicester är för bra för 3:de divisionen och kommer idag som serietvå till Swindon med ett i stort sett ordinarie lag. Ett Swindon som är i kaos efter att man sparkat sin tränare i veckan. Tvåan känns sund.

Så nu var allt ute. Summerar imorrn då jag ska ut och slå runt på stan ikväll.

Inga kommentarer: