söndag 2 november 2008

Söndagens spel

Här kommer Söndagens spel mitt i natten. Hittar inte mycket av spelvärde men försöker ändå:

Heart of Midlothian – Celtic Glasgow 2:a
Odds: 1.70(Expekt/Pinnacle)
Insats: 10/10 Units
Spelstopp: 15:00

Celtic har otroligt fin form i ligan och har nu inte tappat poäng sen man torskade mot Rangers i senaste Old Firm med 4-2. Man har krossat i stort sett allt i ligan och det är bara i Champions League man har vissa problem. Idag möter man ett Hearts med klara formproblem. Man har inte vunnit på över 1 månad och självförtroendet kan inte vara det bästa. Celtic ska vinna detta och jag maxar.

Betis – Deportivo La Coruna 1:a
Odds: 2.00(Pinnacle)
Insats: 5/10 Units
Spelstopp: 21:00

Betis har efter en väldigt dålig start kommit igång bra och har nu vunnit 3 raka om man räknar in vinsten i Copa Del Rey i veckan. Innan dess vann man mot Osasuna med 0-2 och 3-0 innan dess hemma mot Mallorca. Även om man inte vann mot Real eller Barca så pressa man även dom och Real avgjorde på övertid så Betis är inget dåligt lag.

Deportivo har riktigt dålig form även om man vann mot Segunda-laget Elce i cupen i veckan. Innan dess hade man torskat mot Gijon i ligan med hela 0-3(!). Deportivo har inte ett jättebra lag och det kunde man se ifjol också innan Chippen kom och gav laget lite energi. Jag tror Betis fortsätter vinna vilket de behöver för att ta sig ifrån botten.

Gör även en dubbel av dessa matcher:

Betis – Deportivo La Coruna 1:a 1.90
Heart of Midlothian – Celtic Glasgow 2:a 1.70
Dubbelodds: 3.23(Expekt)
Insats: 2/10 Units

Se ovanstående för analyser.

Inga kommentarer: