tisdag 25 november 2008

CL-kväll med fint utbud

Denna tisdagskväll finns det en mängd spelobjekt och jag tror mig ha hittat godbitarna:

Zenit St. Petersburg - Juventus 1:a 1.80
BATE Borisov - Real Madrid 1X 2.50
Dubbelodds: 4.50(Expekt)
Insats: 2/10 Units
Spelstopp: 18:30


Match 1: Zenit hemma i ett kallt och jävligt St.Petersburg möter inför en fanatisk publik ett Juve som redan är klart för nästa runda. Mellberg kommer förmodligen spela och alla vet ju hur det gick sist i EM när han stötte på ryssarna...

Match 2: 1X till 2.50 är för bra att säga nej till. BATE lyckades plocka poäng av Juventus på hemmaplan och har goda chanser att ta alla lag på hemmaplan. Real har dålig form och idag kommer det vara minst 5 minusgrader i Borisov vilket Madridspelarna verkligen inte är vana vid. Klar chans för ett kryss eller en 1:a och 1X spelas till ett finfint odds.

Fiorentina - Lyon 1:a
Odds: 2.20(Expekt)
Insats: 3/10 Units
Spelstopp: 20:45


Fiorentina har kommit igång mycket bra i ligan och spelar en rolig fotboll. Krossade poplaget Udinese senast med 4-1 trots underläge med 0-1 i paus. Starkt! Montilivo och Gilardino är i storform och det finns en god chans för en 1:a mot ett svalt Lyon.

Fiorentina - Lyon Över 2.5 Mål
Odds: 2.00(Expekt)
Insats: 5/10 Units
Spelstopp: 20:45

Se motivering över

Sheffield United - Wolverhampton Över 2.5 Mål
Odds: 1.85(Betsafe/Expekt)
Insats: 7/10 Units
Spelstopp: 20:45


Trycker in dagens största insats på ett överspel men mina favoriter från Wolverhampton. Spelade överspel på Wolves senast i helgen då det sket sig men idag tror jag ännu mer på det. Detta är ett toppmöte och Sheffield United kommer säkerligen att ösa på framåt då de är i behov av en vinst för att inte halka efter i toppstriden. Detta kommer öppna upp ytor för ett mycket effektivt Wolves vilket bådar för mycket mål. Sheffield spelade också en oerhört målrik match senast mot Charlton då man vann med 2-5!

Queens Park Rangers - Charlton Athletic 1:a
Odds: 1.90(Betsafe)
Insats: 4/10 Units
Spelstopp: 21:00


QPR har det mycket turbulent i klubben just nu och det är en av anledningarna till detta spele(Även Charltons oduglighet). QPR har nyligen tillsatt en ny tränare i Paulo Sousa, som bland annat har lirat i Inter, men också sparkat en sekreterare och en scoutingansvarig. Inte nog med det så misslyckades man att slutföra ett lån som i stort sett var klar av Helguson(En Helguson som nu förmodligen kommer att lånas ut till motståndaren Charlton!). Hur som helst tror jag man nu sluter sig samman som en enhet och går ut och kör över rivalen Charlton.

Inga kommentarer: