torsdag 13 november 2008

Kvaldag

Här kommer kvällens tre spel denna kvaldag som det ju är i Sverige:

Brommapojkarna - Ljungskile SK 1:a
Odds: 2.00(Betsafe/Expekt)
Insats: 5/10 Units
Spelstopp: 19:00

BP är efter 2007 års sejour i allsvenskan påväg att komma tillbaka efter en riktigt fin avslutning på Superettan med 5 raka vinster och 13-0 i målskillnad. Imponerande. I kontrast så hade LSK hade en riktigt, riktigt dålig avslutning på Allsvenskan med endast en poäng på de sista 5 matcherna(Mot avsågade Norrköping) och målskillnaden 2-12.

Enligt mig(Och kanske andra?) så borde inte Ljungskile ens ha klarat av att hålla sig över strecket. Hade Sundsvall haft lite mer kyla och helt enkelt varit bättre hade man klarat sig kvar på Ljungskiles bekostnad. Idag saknar även Ljungskile Piri som blev utvisad i senaste förlusten mot Örebro med 3-0. BP ska ha en bra chans att ta med sig alla poäng på hemmaplan.

Luleå HF - MoDo 1:a
Odds: 2.20(Expekt)
Insats: 3/10 Units
Spelstopp: 19:00

Luleå är ett av de bättre hemmalagen i Elitserien och tappar inte många poäng hemma i Coop Arena. Efter den dåliga inledningen har man börjat plocka poäng och ligger nu över strecket med 4 poäng ner till närmaste lag. Formen är god och man har 4 vinster på de 5 senaste. Inget kan väl ha undgått Modos debackel i senaste matchen mot Djurården med 7-0? Jag tror självförtroendet är rejält sargat i Modo och dessutom skadade sig Hans Jonsson och Niklas Sundström senast mot Djurgården. Man saknar även tongivande Per Hållberg, Marco Tuokko och kommer få det svårt idag.

Juventus FC - Genoa CFC Under 2.5 Mål
Odds: 1.85(Expekt)
Insats: 4/10 Units
Spelstopp: 20:30

Juventus är i storform och ett mycket stabilt lag bakåt och släpper sällan in mål. 4 av deras 6 senaste mål har slutat under och idag möter man ett bortasvagt Genoa. Genoa har ännu inte vunnit en enda match på bortaplan och det är inte riktigt tillräckligt om man vill hamna högre upp i tabellen. Tror och hoppas på en tillknäppt match med lite chanser där Juve vinner med 1 eller 2-0.

Inga kommentarer: