onsdag 3 december 2008

Två spel ikväll

Kör två spel ikväll, ett hockeyspel och en UEFA-cupmatch:

AIK - Troja/Ljungby 1:a 1.55
Almtuna IS - Huddinge IK Under 5.5 1.85
Dubbelodds: 2.87(Betsafe/Expekt)
Insats: 5/10 Units
Spelstopp: 19:00


Har även idag snott denna från Rulles Hockeybet, han har varit fenomenal på senaste tiden. Här kommer motiveringen:

"Almtuna är det tätaste laget i hela serien när det kommer till skott på mål från motståndare. AIS släpper alltså minst skott igenom. Detta trots att man är ett offensivt lag. Mötena mellan dessa lag brukar bli målsnåla historier och Huddinge har spelat bra på sista tiden och är inte alls helt ofarliga. Huddinge har tagit skalper på LIF och MIF bl.a. Nu senast vann laget med 3-0 hemma. Tror att det blir tätt i afton också.

Gnaget hade en tuff vecka förra veckan med fem man på skade/sjukdomslistan. Tre av dem har tillfrisknat och återfinns i kvälllens trupp. Backarna Andreas Jungbeck och Mikael Österberg och forwarden Rasmus Ericsson. Det innebär lite mer stabilitet i ett redan bra försvar. Nu behöver man inte slita på backarna lika mycket. Gnaget är bra hemma på Hovet dessutom, 25 pinnar av 30 möjliga vittnar om att påståendet bör tas på allvar. Troja är ligans bästa hemmalag. På bortaplan fungerar det inte riktigt för smålänningarna. 3 vinster och 7 förluster på 10 bortamatcher vittnar om detta."

Hertha Berlin - Galatasaray 1:a
Odds: 1.90(Betsafe/Expekt)
Insats: 4/10 Units
Spelstopp: 20:45


Hertha Berlin har riktigt fin form i Bundesliga och har nu 4 raka vinster. Hittils har de samlat 30 poäng i Bundesliga och det är den bästa säsongsstarten på 8 år för huvudstadslaget. Herthaspelarna behöver vinna ikväll om de vill ta sig vidare och de vill det. Herthas president har lovat en bonus till alla spelare om de går vidare. Galatasaray är inte toppmotiverade då de inte behöver vinna idag för att gå vidare. Formen är också den sviktande(förlorade tex. mot Metalist senast...). Känns som ett sunt spel men håller ner insatsen med förra veckans spel från UEFA-cupen i minne.

Inga kommentarer: