lördag 20 december 2008

Fyller på med et League One spel

Testar ett spela från toppmötet i League One i England:

Leicester City – Peterborough United 1:a
Odds: 1.90(Nordicbet/Expekt)
Insats: 5/10 Units
Resultat: 4-0

Leicester är ligans bästa lag(precis som Wolves) och toppar ligan med 44 poäng. Kommer in i dagens match med 5 raka vinster om man räknar in vinsten i FA-cupen. Truppen är i stort sett intakt och man kan ställa bästa möjliga lag på banan. Hemmastatistiken är stabil, 7-2-1 med målskillnaden 16-6.

idag möter man 4:an Peterborough som gått bra i ligan och hittas på en 4:e plats 7 poäng bakom Leicester. Räknar man in FA-cupen så har man inte förlorat på hela 14 matcher vilket är mycket starkt. 6 matcher av dem är kryss och resten vinster. Idag saknar man den tongivande backen Zakuani som man lånat från Fulham. Han är överrens om att gå permanent till Peterborough men får inte spela förrens transferfönstret öppnas i Januari och saknas således idag. I övrigt saknar inte Peterborough några. Peterborugh är okej på bortaplan och har följande rad: 4-4-2 med målskillnaden 15-12.

Kryssrisken är stor i den här matchen men jag tror nog Leicester kan visa vad de verkligen kan och såga av Peterborough från den riktiga toppen.

Inga kommentarer: