torsdag 4 december 2008

Skidskyttet sket sig men nu lägger vi det åt sidan. Trots att UEFA-cupen har gått dåligt på senaste tiden testar jag två spel idag:

KKS Lech Poznan - Deportivo La Coruña 2:a
Odds: 2.30(Expekt)
Insats: 2/10 Units
Spelstopp: 20:45


Deportivo är i riktigt fin form och har man nu vunnit 4 av de 5 senaste matcherna. För att kunna ta sig vidare i UEFA-cupen behöver man vinst här då man möter laget som ligger precis efter sig i tabellen.

Poznan ligger som sagt precis efter Deportivo med poäng på 2 matcher. Vid vinst idag passerar man Deportivo och med lite tur och Nancy.

Spanjorerna har inte utrymme för en förlust om de vill gå vidare och de bör vinna här

VfL Wolfsburg - Portsmouth FC Över 2.5 Mål 1.75
Heerenveen - Braga Över 2.5 Mål 1.80
Aston Villa FC - MSK Zilina (Zilina gör inte mål) 1.85
Trippelodds: 5.83(Betsafe)
Insats: 1/10 Units
Spelstopp: 20:45


Match 1: Wolfsburg är ett av de allra målrikaste lagen i Bundesliga och detta är ett guldodds. Normalt så får man vara glad om man hittar 1.50 på dem när de spelar i Bundesliga på hemmaplan. Sin målrikedom(tveksamt om det är ett ord) har man även visat upp i UEFA-cupen när man vunnit med 5-1 mot Herenveen och 2-3 mot Braga. Pompey är i normala fall ett ganska målsnålt lag men de senaste 3 matcherna har de varit tokigt målrika. Kolla bara på resultaten: 3-2 mot Blackburn, 2-2 mot Milan och 2-2 mot Hull. Den gode Tony Adams verkar inte riktigt ha fått ordning på försvarsspelet och låt oss hoppas att det fortsätter så.

Match 2: Herenveen är ett riktigt svängit lag vilket man visat i UEFA-cupen. Först 1-3 mot Milan och sedan 5-1 torsk mot Wolfsburg. Idag måste man vinna och kommer förmodligen satsa framåt vilket gör en sårbara bakåt och det är inget dåligt lag man möter. Braga har två knappa förluster bakom sig mot Milan och Wolfsburg och en 3-0 vinst mot Pompey och ska inte underskattas. Man behöver precis som Herenveen alla poäng man kan få och lär gå framåt de också.

Match 3: Zilina har endast gjort 1 enda mål i UEFA-cupen så här långt och ligger sist i gruppen. Aston Villa är klara för nästa omgång vid kryss så de kommer inte öppna sig allt för mycket bakåt. Att Zilina skulle göra mål på Brad Friedel känns inte troligt.

Inga kommentarer: