lördag 13 december 2008

Hemmasegrar

Tror på många hemmasegrar idag och spelar också så:

Hertha Berlin - Karlsruher SC 1:a
Odds: 1.62(Betsafe)
Insats: 7/10 Units
Resultat: 4-0

Hertha är mycket starkt hemma när de spelar på den väldiga olympiastadion. Hemma har man bland annat lyckats spöa överraskningslaget Hoffenheim med 1-0. Man kommer visserligen från en torsk men det var borta mot starka Schalke 04 och där förväntas man inte att hämta poäng. Hertha har övveraskat lite i år och är endast 4 poäng efter Hoffenheim i toppen. Man behöver en vinst här för att hänga på. Den enda spelaren som är tveksam till spel är backen Simunic.

Karlsruher har gåttt riktigt dåligt i år och ligger på platsen över strecket med endast 1 poäng ner till närmast jagande Cottbus. Man kommer visserligen från en vinst med 1-0 mot  Bremen efter en 9 matcher lång svit utan 3 poäng men jag tror man påbörjar en ny idag. Tim Sebastian och Mark Franz saknas i Karlsruher.

Wolverhampton - Barnsley 1:a 1.45
Reading - Norwich 1:a 1.45
Dubbelodds: 2.10(Betsafe/Expekt)
Insats: 5/10 Units
Resultat: 2-0 & 2-0

Match 1: Wolves har åter fått upp farten i ligan och det är mycket svårt att se vad som ska kunna stoppa Wolves från att ta steget upp till Premier League i år. Spelade i veckan mot Burnley och vann med hela 3-0 trots att skytteligaledaren Iwelumo fick utgå tidigt. Iwelumo skada stör lite med ersättarna Keogh och Ebanks har gjort det mycket bra de också. Idag möter Wolves Barnsley som haft det svårt på senaste tiden och senast de vann var den 24 November. Känns som en bergetta.

Match 2: Reading har efter en något trög start på serien seglat stadigt uppåt i tabellen och ligger nu 3:a, 4 poäng efter Birmingham. Hemma har man samma rad som Wolves, 9-1-1, och känns nästintill ostoppbara på Madejski Stadium. Har vunnit 3 raka och kommer stärkta in i matchen idag. Norwich är ett riktigt upp och ner lag och trivs ungefär lika dåligt borta som hemma. Man har nu börjat sladda i tabellen och parkerar på en 20:e plats men har dock 5 poäng ner till strecket. Förlorade senast mot Watford borta. Reading har en starkare trupp och bättre lag och bör nöta ner Norwich.

Inga kommentarer: