söndag 7 december 2008

Börjar med Serie A

Här kommer dagens spel på Serie A:

Lecce - Juventus 2:a
Odds: 1.70(Betsafe/Expekt)
Insats: 6/10 Units
Spelstopp: 15:00


Mycket viktig match för Juventus. Inter vann igår och skulle man förlora idag så är det hela 9 poäng(!) upp till dom och då skulle Serie A kännas tämligen avgjord redan nu.

Juventus vann senast med 4-0 mot Reggina och formen är fortsatt god. Idag finns det indikationer på att man ska vila Del Piero vilket ororar lite men sen när man ser på vem som ersätter så blir man desto lugnare. Ersättaren är nämligen den mycket duktige Iaquinta som bildar anfallspar med Amauri.

Lecce kommer från en 1-1 match borta mot Catania vilket var rätt så starkt. Men man var ändå tillbakatryckta nästan hela matchen och hade lite tur som fick med sig en poäng. Innan Catania-matchen har man en 0-3 torsk hemma mot Roma bakom sig och formen är vikande.

Juventus har motivationen och bör vinna här.

AC Milan - Catania 2:a
Odds: 11:00
Insats: 1/10 Units
Spelstopp: 15:00


Finns riktigt värde i det här oddset om man kollar på förutsättningarna.

Milan är en riktig skadekoloni. På skadelistan hittar vi namn som Ronaldinho och Seedorf. Den formsvage Shevschenko förväntats bilda anfallspar med Pato. Detta är märkligt då Pato ska vara skadad men tydligen har Ancelotti problem att hitta någon annan.

En annan faktor är Milans otroligt svaga försvarsspel de senaste matcherna, det har varit väldigt dåligt och man har släppt in många lätta mål. Framåt har spelet inte sett bra ut heller och det är mest fasta situationer som har räddat dom.

Inbördes mellan Catania och Milan så har de senaste 5 matcherna slutat med 4 kryss och 1 vinst för Catania så uppenbarligen har Catania lätt för Milan.

Solklart värde i 2:an.

Mer spel kommer senare.

Inga kommentarer: