söndag 14 december 2008

Fortsätter med idel hemmasegrar

Gårdagen spelade jag endast på hemmasegrar(Förutom sista på Real) och jag fortsätter på det spåret:

AIK - IK Oskarshamn 1.40
ACF Fiorentina - Catania 1.45
Dubbelodds: 2.03(Expekt)
Insats: 4/10 Units
Resultat: 7-1 och 2-0

Match 1: AIK kommer riktigt stärkta in i den här matchen efter att man vunnit borta mot Leksand i fredags med 1-3 mycket rättvist dessutom. Det var väldigt många som spelade Leksand -1.5 i den matchen och som nog grämer sig en del över det. AIK är annars mycket bra på hemmaplan, seriens näst bästa med 31 poäng på 12 hemmamatcher. Endast Växjö är före men de har 2 mer hemmamatcher också. Idag möter Gnaget IKO. Senast man möttes nere i Oskarshamn blev AIK väldigt övveraskande överkört och förlorade med 6-1. IKO är dock precis som AIK mycket bättre på hemmaplan vilket man kan se på de senaste matcherna. Förra matchen vann man med 6-3 hemma mot Bofors och innan dess torskade man mot jumbon Huddinge med 4-2 borta. Mycket upp och ner med andra ord.

Match 2: Fiorentina är också dom mycket hemmastarka och har ett av hela seriens mest intressanta anfallspar i Gilardino och Mutu. Senast i ligan vann man borta mot Torino med 1-4. Man parkerar just nu på en 5:e plats i tabellen och jagar Milan som är närmast före. På hemmaplan har man varit obevekliga och har raden 5-2-0. Idag möter man Catania som inte alls fungerar på bortaplan. Har ännu inte vunnit en enda match på bortaplan och har raden 0-3-4. Om man vill ta sig uppåt i tabellen måste man fixa bortaspelet. Formen är inte den heller bra med nästan 1 månad sen senaste vinsten. Gila avgör här.

Genoa - Atalanta 1:a
Odds: 1.85(Betsafe/Expekt)
Insats: 6/10 Units
Resultat: 1-1

Genoa är precis som AIK och Fiorentina grymt starka hemma även dom. 6-1-0 har dom hemma på Ferraris. Man har haft en liten svacka men verkar som att man kommit ur den nu och vann derbyt senast med 0-1 mot Sampdoria. Mycket av Genoas framgångar stavas Milito som varit fantastiskt bra och leder skytteligan. Fortsätter han som han börjat ska Genoa kunna nosa på topp 4.

Atalanta är precis som Genoa mycket bättre på hemmaplan och det är där man tar sina poäng. På bortaplan har man raden 1-1-5 vilket inte imponerar. Senaste matchen var på hemmaplan och man vann mot ett Udinese helt ur slag med 3-0 och Christiano Vieri fick göra mål. Mycket stort.

Hur som helst så ska Genoa ta detta och 1.85 känns som ett riktigt bjudodds.

Inga kommentarer: