lördag 6 december 2008

Följer upp med två eftermiddagspel

Lägger till två spel till skidskyttespelet(Som för övrigt precis har börjat). Fyller på med kvällspelen senare:

Djurgården - Färjestad Under 5.5 Mål
Odds: 1.72(Expekt)
Insats: 5/10 Units
Spelstopp: 16:00


Djurgården är för tillfället helt under isen vilket gläder mig något oerhört och jag har redan börjat drömma om fullsatta kvalseriemöten mot mitt kära AIK. Ikväll är det ännu ett möte mellan de gamla AIK-målvakterna Gustaf Wesslau i DIF och Jonas Gustavsson i FBK. Wesslau rankades faktiskt som den bättre målvakten när han var i Gnaget och har en hög potential. Samtidigt har Gustavsson utveklats fantastiskt och spelat mycket bra. Senaste mötet mellan laget var tight och slutade med 2-1 vinst för FBK. Djurgården har haft det svårt att göra mål på senaste tiden och det mesta talar väl för att det fortsätter så. Sen har man nog som första fokus att hålla tätt bakåt ikväll och komma tillbaka på banan igen.

Jävligt luddig motivering men va fan jag tror hårt på detta spel.

Barnsley - Reading 2:a
Odds: 2.05(Betsafe/Expekt)
Insats: 3/10 Units
Spelstopp: 16:00

Fint odds på ett riktigt bra lag. Reading som åkte ut ifjol ligger precis efter Birmingham och jagar dom för den andra dirketplatsen till Premier League. Reading är egentligen mycket bättre hemma och raden borta imponerar föga, 3-3-4, men jag tycker deras chanser ska vara stora här. Senast mot Coventry låg de under med 0-1 men vände och spelade ut Coventry fullständigt.

Barnsley är ett mittenlag i Championship som senast överraskande förlorade mot Nottingham på bortaplan. Hemma är man dock bättre och har raden 5-2-3 men det är mot de sämre lagen man vinner oftast.

Reading ska vara favorit här och oddset är fint.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kul blogg, sugen på länkutbyte?

Fysme sa...

Sure thing:)