måndag 1 december 2008

Maxar hockeydubbeln

Maxar hockeydubbeln idag med. Denna är rekad av den duktige Rulle från hans blog Hockeybet som ni hittar här>>> www.metrobloggen.se/hockeybet

HV 71 - Rögle BK 1:a 1.65
Södertälje SK - Färjestad Under 5.5 Mål 1.60
Dubbelodds: 2.64(Expekt)
Insats: 10/10 Units
Spelstopp: 19:00


Då jag är lat som faan snor jag motiveringen av Rulle. Kika in på hans blogg, det är det värt.

"SSK har inte gjort mål på FBK på tre år. 2005-12-27 var senaste gången som SSK nätade hemma mot FBK. Det är helt fantastiskt om man tänker efter. Det brukar generellt vara ganska målsnåla matcher när SSK spelar på hemmais av nån anledning. Nu är laget cementerade i botten och bara måste uppåt och det kan skapa en viss krämpa hos spelarna. Nu senast gjorde visserligen SSK 3 mål men det var mest för att SAIK saknade fyra ordinarie backar och gick på knäna i sista rundan. FBK har vaknat till liv men gör fortfarande ganska lite mål. Skador på tongivande spelare gör inte saken bättre för FBK. Målsnålt som sagt.

Hv71 gjorde en perfekt bortamatch senast mot DIF. DIF hade mycket puck men mästarna spelade lysande i egen zon. Det behöver man bygga vidare på i kvällens match. Nu har man fått igång sitt gifitga PP igen efter lite grus i maskineriet. Rögle har börjat hacka lite. Man blandar bra med lite sämre insatser. Nu verkar det som om Kennys rygg inte håller och då måste andra kliva fram. Men HV på bortaplan kan vara ES kanske svåraste bortamatch. Tror att Rögle faktiskt backar hem ikväll och det kommer att straffa sig."


Inga kommentarer: