fredag 19 december 2008

Kör två bandyspel ikväll

Testar VSK och SAIK ikväll:

Broberg/Söderhamn - Västerås SK 2:a
Odds: 2.00(Betsafe/Expekt)
Insats: 4/10 Units
Resultat: 2-3

Toppmöte i Broberg mellan 2:an VSK och 4:an Broberg. Broberg ligger lite övveraskande högt för att vara dom och personligen väntar jag bara på raset. På hemmaplan har man varit ok och har raden 3-0-2. Formen är dock god och man har 4 vinster på de 5 senaste.

VSK förlorade överraskande senast mot Sirius på hemmaplan vilket var den första torsken mot Sirius på 22 år. Formen är trots torsken fortsatt god och på bortaplan är man obesegrade med raden 5-0-0 och målskillnaden 26-13. VSK gillar at möta Broberg och har vunnit de 6 senaste.

2.00 får ses som bra för det här årets guldfavoriter tillsammans med Edsbyn.

IK Sirius - Sandvikens AIK 2:a
Odds: 1.90(Expekt)
Insats: 4/10 Units
Resultat:4-3

Sirius som vann senast mot VSK tar idag mot Sandviken som övveraskat aningen negativt på mig i år. Senast torskade de mot VÄnersborg med hela 2-8 på hemmaplan och bör vara riktigt revanshsugna idag. Sandviken har annars spelat bra i år och spelat jämnt med Edsbyn t.ex. På studenternas trivs man och har tre raka segrar och 27-17 i målskillnad.

Sirius har ofärskämt bra hemmaform med 5 raka segrar på hemmaplan och 33-16 i målskillnad. Senast vann man mot ett lamt VSK men jag tycker inte man ska dra för stora växlar på det. Någon gång kommer förlusten på hemmaplan och idag mot ett toppmotiverat Sandviken finns det goda chanser för det.

Inga kommentarer: