tisdag 23 december 2008

Julvaka med NHL

Näst intill full omgång inatt i NHL vilket bjuder på en del julgodis. För den som vill så finns det även ett NHL-special SuperToto hos Expekt. Här är mina två inledande spel för natten, kan komma upp 1 eller 2 spel till:

Toronto Maple Leafs - Dallas Stars 1:a
Odds: 2.50(Nordicbet)
Insats: 4/10 Units
Resultat: 2-8

Toronto har hittat toppformen lagom till julen och har nu 4 vinster på de 5 senaste. Enda förlusten kom mot suveränen Boston. I vinsterna har man besegrat Atlanta, Pittsburgh, New Jersey och Buffalo. 3 starka lag och ett mindre starkt lag i form av Atlanta.

Dallas har en inte alltför tokig form med 3 segrar på 5 senaste. Har vilat sen de 21:a då  man förlorade mot Ottawa efter sudden. Loui Eriksson är i riktig storform och blev faktiskt utsedd till hela NHLs bästa spelare under förra veckan, imponerande.

Torontos fina form bör testas och det till ett riktigt fint odds.

New Jersey Devils - Boston Bruins Över 5.5 Mål
Odds: 2.00(Expekt)
Insats: 6/10 Units
Resultat: 0-2

Devils och Bruins är två bra och målrika lag och det är inte ofta man hittar 2.00 i odds på två såhär pass målrika lag. Misstänker att oddssättarna har stirrat sig blinda på de inbördes mötena där 2 av de 4 senaste gått under.

New Jersey har hittat en lite formtopp och går bra just nu. Snittar 3.5 gjorde framåt i sina 10 senaste matcher. Boston vet de flesta att de går bra och de snittar 4.6 framåt i sina 10 senaste. Bostons 5 senaste matcher har alla gått över linan.

Finns goda möjligheter för att matchen ska gå över linan här.

Inga kommentarer: