tisdag 21 oktober 2008

Trevliga Tisdagen del 1

En mycket trevligt spelutbud med Champions League och en del engelska divisioner i farten. Här kommer de första spelen:

Zenit St. Petersburg - BATE Borisov ht/ft 1/1
Odds: 1.70(Betsafe)
Insats: 6/10 Units
Spelstopp: 18:30

Finurliga Zenit mot tråkiga traktortillverkarklubben BATE kan bara sluta med Zenit-vinst. Är dock inte helt säker på att siffrorna kommer att sticka iväg så fegar lite med att köra ett halvtid/fulltid spel.

Zenit har de senaste åren imponerat på de flesta i Europa och de har ett fantastiskt spel när allt stämmer. I senaste matchen mot Real kom de lite fel in i matchen och släppte in ett tidigt redan efter dryga 5 minuter men repade sig och fick in 1-1. Real kunde sedermera vinna ändå men Zenit var en stolpträff från oavgjort. Zenit har några riktigt bra spelare och till i år gjorde man ryska ligans största värvning någonsin i och med värvningen av Danny och man satsar hårt på Champions League.

BATE lyckades skrälla senast mot Juventus och fick 2-2. På hemmaplan kommer man farliga för alla lag i gruppen men man har klara blottor i försvaret som jag tror att Zenit inte kommer vara sena att utnyttja.

Birmingham City - Crystal Palace 1:a
Odds: 1.806(Pinnacle)
Insats: 10/10 Units
Spelstopp: 20:45

Birmingham har helt klart Championships mest kompletta lag och försvaret har varit mycket bra i starten och med 7 insläppta är man bäst i serien. Sebastian Larsson är navet i laget och bär ett tungt ansvar vilket han gjort mycket bra hittills. Formen på Birmingham är visserligen lite sviktande med på hemmaplan har man varit bra och vunnit 4 av 5. Crystal Palace är typiskt mittenlag som har klättrat en aning på senaste matcherna efter 3 raka vinster. Alla vinsterna har dock varit mot bottenlag och idag möter man sina övermän.

Inga kommentarer: