onsdag 29 oktober 2008

Gott utbud

Rätt fint utbud ikväll med både engelska och italienska ligan igång. Här är kvällens drag:

Genoa – Cagliari 1:a
Odds: 1.65(Expekt/Betsafe/Pinnacle)
Insats: 10/10 Units
Spelstopp: 20:30

Genoa är ett av seriens bästa hemmalag och nu formen är på bättringvägen även på bortaplan. På hemmaplan har de vunnit alla fyra inledande matcherna och i senaste bortamatchen i Söndags lyckades de spela 0-0 mot Inter. De första laget sen 2004 som nollade Inter på hemmaplan. Mycket starkt må jag säga. Framåt i laget är det Miltio som stått för det mesta och han är i toppform.

Cagliari började bedrövligt men har kommit igång så smått. Man är bästa hemma och på bortaplan har man raden 1-0-3. Jag har mycket svårt att se att Cagliari ska kunna stoppa Milito och gubbarna och maxar därför detta spelet.

NEC Nijmegen – Groningen 2:a
Odds: 2.99(Pinnacle)
Insats: 3/10 Units
Spelstopp: 20:00

Groningen har fått en fantastiskt start i ligan och alla svenskarna i laget har spelat mycket bra. På 7 matcher har de målskillnaden 16-3 och leder ligan. Idag möter de mitenlaget Nijmegen som bara ska besegras. Hittar 2:an till 2.99 hos Pinnacle vilket bara är för bra att tacka nej till.

Middlesbrough FC – Manchester City 2:a
Odds: 2.57(Pinnacle)
Insats: 3/10 Units
Spelstopp: 21:00

Man City har hittat formen och möter ett Middlesborough som inte varit så dåliga som de är i år på många år. Inte ens Downing har varit särskilt bra i inledningen och han har bland annat bränt 2 straffar. City har med sina två brassar längst fram börjat visa vad de kan och senast mot Stoke gjorde en vis Robinho alla 3 målen och fixade biffen. Tror City kommer få jobba för segern men till slut vinna med 1 eller 2 bollar.

Inga kommentarer: