fredag 17 oktober 2008

Försöker med hockeyallsvenskan den här fredagen också

Här kommer kvällens spel:

Huddinge IK - Leksands IF 2:a 1.15
AIK - Almtuna IS 1:a 1.70
Odds: 1.96(Betsafe/Expekt)
Insats: 5/10 Units
Spelstopp: 19:00

Första matchen:
Huddinge är en nykomling som gått som förväntat och ligger näst sist. Man ska dock inte behöva ligga där nere då man har stört en del topplag. Man förlorade bara med 2-1 mot AIK, ledde länge mot Mora och vann senaste mot Malmö med 3-2! Idag möter man dock seriesuveränen Leksand i en tvsänd match där man inte ska kunna vinna. Leksand har imponerat något enormt och vunnit alla sina inledande matcher. Man har t.ex. vunnit 4 av de inledande 9 matcherna med tvåsiffrigt(!) och senaste mot Mariestad vann man med 10-1. Leksand ska bara vinna här.

Andra matchen: AIK har efter 6 raka vinster inkasserat 2 raka förluster mot de småländska lagen Nybro och Troja vilket är mindre smickrande resultat. Båda dom förlusterna var på bortaplan men idag är man hemma igen och troligen mycket revanschsugna. AIK har bra statistik på Almtuna de senaste åren och ska ha en bredare och bättre trupp. Denna matchen kommer att bli tuff för AIK men jag tror att man med hjälp av sin fina defensiv kommer att mala ner Almtuna.

Bohemians FC - Derry City 1:a
Odds: 2.07(Pinnacle)
Insats: 7/10 Units
Spelstopp: 20:45

Bohemians har i och med förra omgångens vinst säkrat seriesegern och det är väl därför som oddset är aningen högt sagt. Dock så har det i praktiken varit klart att Bohemians skulle vinna ligan i flera veckor jag tror inte de slår av på trumman. De säkrade titeln på bortaplan och idag är första matchen hemma och de kommer vilja visa hemmafansen hur bra de är. Senast de tappade poäng var väldigt länge sen och jag tror inte de gör det nu heller.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tjena! Har startat en liten tips-tävling på min blogg.. Inga insatser - endast prestige!
Kolla in och var med o tävla lite =)