söndag 26 oktober 2008

Stressen slår till igen

Är återigen stressad och därför så blir motiveringarna korta:

Chelsea FC – Liverpool FC 1:a
Odds: 1.99(Pinnacle)
Insats: 6/10 Units
Spelstopp: 14:30

Chelsea är fruktansvärt starka på Stamford Bridge och förlorar aldrig. Krysset kan hänga i luften men med den form man har nu så tror jag starkt på en 1:a. Man släpper inte till några målchanser bakåt och om man gör det så står 2 av ligan bästa målvakter där och tar allt. Liverpool har ett bra lag men har haft lite tur på sistonde och idag tar turen slut.

Tottenham Hotspur – Bolton Wanderers X2
Odds: 1.80(Expekt)
Insats: 2/10 Units
Spelstopp: 16:00

Tottenham har nyss bytt manager till Harry Redknapp och det är orligt i klubben. Vet inte om han hinner ansluta till dagens match men vilket som så finns det en bra chans för Elmander och pojkarna att ta en poäng här.

TSG Hoffenheim – Hamburger SV 1:a
Odds: 2.71(Pinnacle)
Insats: 5/10 Units
Spelstopp: 17:00

Hoffenheim ångar på och idag möter man 1:an Hamburger SV. Tror på Hoffenheim mest pga. Hamburgers skador. Man har tongivande spelare så som Atouba, Torun, Neves, Jansen och Jong borta vilket kommer kännas av. Spelade UEFA-cupen i veckan och var enligt uppgifter inte det bättre laget och hade tur att vinna med 1-2. Hoffenheims offensiv imponerar och idag tar man över serieledningen.

Recreativo Huelva – CF Valencia 2:a
Odds: 1.80(Betsafe/Expekt)
Insats: 4/10 Units
Spelstopp: 17:00

Valencia har börjat ligan bäst av alla och leder ligan på 19 poäng. Främsta anledningen till det är Mata och Villas storform men också att man plockar poäng på bortamatcherna och vinner med 0-1 gång efter gång. Idag möter man Huelva som gått kräftgång i inledningen och ligger under strecket. Man har ännu inte vunnit på hemmaplan och idag inkasserar man ännu en förlust.

Real Madrid(0) – Athletic Bilbao(1) 1:a
Odds: 1.80(Expekt)
Insats: 7/10 Units
Spelstopp: 21:00

Real kommer från en svidande 2-1 förlust mot Juventus men vill ha revansch med en gång. Hemma på Santiago Bernebeau är man starka som få och kommer likt Barca igår gå ut hårt och pulvrisera Bilbaos försvar.

Inga kommentarer: