fredag 17 oktober 2008

Lördagsblandning del 2

Fortsättning av Lördagens spel:

Hannover 96 – TSG Hoffenheim 2:a
Odds: 3.14(Pinnacle)
Insats: 2/10 Units
Spelstopp: 15:30

Två lag med nästan exakt samma formkurva där det höga oddset på Hoffenheim lockar.

Hoffenheim är årets överraskningslag i Bundesliga och har en fantastiskt offensiv kryddat med lite svensk defensiv alá Per Nilsson, som för övrigt är äldst i hela startelvan med sina 26 år. Hoffenheim har knorrat in fina frisparkar och varit inblandade i många målrika matcher och kan slå alla lag.

Hannover ligger i botten och har börjat mindre bra men ändå varit stabila på hemmaplan. Min intution säger att de kommer få de svårt idag och att Hoffenheim vinner med 1 eller 2 bollar.

Burnley – Birmingham City 2:a
Odds: 2.55(Pinnacle)
Insats: 4/10 Units
Spelstopp: 16:00

Birmingham har satsat hårt på att behålla stommen från förra året i Premier League och har lyckats bra. Man tvingade bla. kvar Sebastian Larsson som de flesta vet och har en pålitlig målskytt i skotten Mcfadden. Birmingham har en nästan fullt frisk trupp bortsett från backen Jaidi som uppskattas missa 3 matcher.

Burnley har varit starka på hemmaplan men mest mött bottenlag så man ska inte dra allt för stora växlar på deras resultat hemma. Senast när man mötte topplaget Reading fick man stryk med 3-1 och det är snarare det resultatet man kan dra växlar på. Man har Stephen Jordan borta efter att han blev utvisad i förra matchen men i övrigt inga andra viktiga borta.

Kan komma upp spel till kvällsmatcherna imorrn så håll utkik!

Inga kommentarer: