söndag 19 oktober 2008

Resten av dagens spel

Fyller på med resten av dagens spel men håller motiveringarna aningen korta:

Hull City – West Ham United 2:a
Odds: 3.45(Pinnacle)
Insats: 2/10 Units
Spelstopp: 16:00

Hull möter på hemmaplan ett underskattat West Ham på hemmaplan. Hull är satt som favorit bland oddssättarna men att tänka på är att Hull nästan tagit alla sina poäng på bortaplan och spelat lite sämre på hemmaplan. Zolas mannar har spelat mycket inspirerat sen Zola anslöt fast senaste matchen åkte man på stryk hemma mot Bolton och bör vara grymt revanschsugna idag. Inga nya skador efter landslagsuppehållet men man har bla. Dean Ashton borta sedan tidigare. Nyförvärvet Diego Tristan är inte i matchform och lämnas utanför truppen. Hull har problem med sin forward Marlon King som fick åka hem från senaste landskampen med Jamaica och har även haft problem på träningarna i veckan.

Balrog - IBF Falun 1:a
Odds: 1.85(Expekt)
Insats: 4/10 Units
Spelstopp: 18:00

Balrog har grym form och vann senast mot Warberg. Enligt rapporter var det tämligen rättvist och man dominerade stora delar av matchen. Ny hemmamatch nu och idag står Falun för motståndet. Balrog har börjat serien med 4 segrar och 1 förlust och är lite av övveraskningen så här långt. Man har en intressant trupp och med spelare som Mikael Karlsson(kom från AIK) kan man vinna mot alla vilket man visade senast. Falun har varit rätt mycket upp och ner. Senast vann man efter mycket möda med 4-3 hemma mot hopplösa jumbon Jönköping och imponerade inte. Man är normalt stakare på hemmaplan och jag tror inte man lyckas vinna idag mot ett underskattat Balrog.

Athletic Bilbao – FC Barcelona 2:a
Odds: 1.60(Expekt)
Insats: 6/10 Units
Spelstopp: 19:00

Barca kommer till den här matchen med fantastisk form och en grymt skön seger mot Atletic Madrid för uppehållet. För den som missat så vann Barca med 6-1 och imponerade stort. Efter den dåliga starten har man radat upp 4 raka vinster och hakat på toppen. För att inte tappa mot Valencia som lär vinna idag krävs det en vinst borta mot Bilbao. Bilbao har gått som förväntat och endast vunnit 1 match mot Valladolid. Stjärnorna i Bilbao är Yeste och Etxeberria vilket säger lite om deras lag(även fast det är bra spelare). Lite skön kuriosa är annars att Barca och Bilbao är två av lagen som aldrig åkt ur Primera Division. Det tredje är Real Madrid.

Det blir kvällens alla spel. Mycket lycka!

Inga kommentarer: