fredag 17 oktober 2008

Lördagsblandning del 1

Lägger upp morgondagens spel redan nu då jag ska bort över dagen. Här kommer de första:

Inverness Caledonian Thistle – Celtic Glasgow 2:a
Odds: 1.58(Pinnacle)
Insats: 10/10 Units
Spelstopp: 13:30

Celtic spelar idag på bortaplan mot Inverness som är ett medelmåttigt skotskt lag. Celtic har efter förlusten mot Rangers för 5 omgångar sen tagit 4 raka vinster och formen är god. Inverness har mer tveksam form och har endast vunnit 2 av de senaste 5 matcherna.

Celtic har strikern Hesselink borta med en skada som kan vara så länge som en månad. Annars har man inga direkta skador utan alla som var ute och spelade landskamper har kommit tillbaka skadefria och i god form.

Inverness har sin forward Andy Barrowman mycket tveksam till den här matchen och han har varit viktig så här långt. Eventuellt kan de få tillbaka långtidskadade backen David Proctor till den här matchen. Sånna här ska Celtic vinna om de vill hänga med och de gör dom.

Middlesbrough FC – Chelsea FC 2:a
Odds: 1.66(Expekt)
Insats: 6/10 Units
Spelstopp: 13:45

Ett mycket skadedrabbat Chelsea möter ett rätt kasst Middlesborough på bortaplan.

Chelseas skadeproblem är minst sagt jobbiga. Potentiellt har man hela 10 ordinarie spelare borta. Dessa är Didier Drogba, Michael Essien, Michael Ballack, Deco, Ricardo Carvalho och Joe Cole, Petr Cech, Ashley Cole, Alex och José Bosingwa. De tre sistnämnda är frågetecken som är aktuella för matchen. Scolari har verkligen problem inför den här matchen.

Boro' har även de en del skadeproblem. Backjätten Robert Huth är borta med ankelskada och Emanuel Pogatetz är avstängd. Man räkknar dock med att få tillbaka storstjärnan Mido(frågan är om detta gynnar Boro') och backen Andrew Taylor.

Jag tror detta blir en sån där match där Chelsea vinner på sin råstyrka med uddamålet. Jag tippar 0-1 och att Kalou avgör.

Inga kommentarer: