tisdag 28 oktober 2008

Ikväll blir det Championship

Ikväll håller jag mig till championship och struntar i den inhemska idrotten. Här kommer kvällens spel:

Ipswich Town – Charlton Athletic 1:a
Odds: 1.826(Pinnacle)
Insats: 6/10 Units
Spelstopp: 20:45

Ipswich har efter en trög start kommit igång starkt och i senaste omgången visade man styrka då man bortaslog hemmastarka Plymouth. Hemmaspelet för Ipswich har varit sådär hittils och raden 2-2-2 är inte jätteskrämmande men idag borde man förbättra den.

Charlton har kass form just nu och har inte vunnit på en månad. Bortaspelet har varit deras största problem och man har endast lyckats plocka 4 poäng av 18 möjliga på bortaplan. Förbättras inte bortaspelet så kan det barka åt skogen eller med andra ord League One.

Ipswich bör vinna denna för att lyfta lite i tabellen och det tror jag man gör.

Wolverhampton Wanderers – Swansea City Över 2.5 Mål
Odds: 1.741(Pinnacle)
Insats: 4/10 Units
Spelstopp: 20:45

Wolves har blandat och gett på slutet men är normalt hemmastarka och framförallt så gör de alltid mycket mål. Idag möter de Swansea som har god form med 3 vinster på de 5 senaste. Wolves gör alltid mycket mål och senaste matchen så vann de tex. med 2-3 borta mot Watford. På hemmaplan har Wolves varit starka och endast förlorat en mot Reading så om man vill prova den raka 1:an så funkar det. Nöjer mig dock med att det blir mycket mål.

Derby County – Norwich City 1:a
Odds: 2.18(Pinnacle)
Insats: 3/10 Units
Spelstopp: 20:45


Derby som flyttades ner ifjol har så sakteliga kommit igång och spelet ser allt bättre ut. Lagen möttes för ett par omgångar sen och då klev Derby av som vinnare med slutresultatet 1-2.

Norwich är rätt så bortasvaga och Derby med hemmaraden 2-2-2 måste börja vinna lite mer hemma om de vill haka på i toppen. Chansen för det är stor idag och därför sätter jag en slant på 1:an.

Inga kommentarer: